H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Nikon Prostaff 5 82 spektív

Nikon Prostaff 5 82 spektív (egyenes)
Okulár nélkül
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
139 900 Ft
Készleten
Nikon Prostaff 5 82 spektív (45°-os)
Okulár nélkül
 (2)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
139 900 Ft
1-2 héten belül
Ezt is fontolja meg:
Nikon Prostaff 5 16-48x / 20-60x zoom okulár
62 900 Ft

A Nikon Prostaff 5 82 optikai teljesítménye, stílusos, könnyű és kompakt felépítése a hordozhatóság és a sokrétű felhasználás ideális kombinációját nyújtja. Kiváló választás mindazoknak, akik egy kiemelkedő minőségű távcsövet keresnek madármegfigyelésre, vadlesre, vagy egyszerűen csak szívesen gyönyörködnének a környező táj látványában. 82 mm-es objektív lencséje közel kétszer annyi fényt gyűjt össze, mint a kisebb, 60 mm-es modellek, fénydúsabb és részletgazdagabb képet eredményezve. 

Optikai teljesítménye is igazán tiszteletet parancsoló, hiszen mind az objektíven, mind a prizmákon többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatot találunk (fully-multicoated), így a látott kép igen kontrasztos, élénk színekben gazdag. Az okulárok nyújtotta nagy betekintési távolság pedig kényelmes megfigyelést tesz lehetővé hosszú időn keresztül is. Az ökoüveg-optika nem tartalmaz ólmot és arzént. A spektív egy beépített elcsúsztatható napellenzővel is rendelkezik, amely csökkenti a távcsőbe jutó zavaró szórt fény menniységét, tovább javítva a leképezés minőségét. 

A Nikon Prostuff megfigyelőtávcsövek még zord időjárási körülmények között is bevethetők, mivel a váz kialakítása és a tömítőgyűrűk biztosítják a vízállóságot (1 méter mélységig és 10 percig). A tubus belsejébe töltött nitrogéngáz megakadályozza, hogy hirtelen hőmérsékletváltozáskor az optikák belső felülete bepárásodjon. 

Méretéhez képest kis súlyának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, egy közepes fotóállvány is elbírja. Az állványra való biztonságos rögzítést a fő váz két csavarnyílása biztosítja. A spektív szállítását az alaptartozék hordtáska teszi biztonságosabbá.

A spektívhez zoom okulárt és fix nagyítású okulárokat is kínálunk, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához és a felhasználási területhez leginkább megfelelőt. Az okulárok a Nikon COOLPIX sorozat számos kompakt digitális fényképezőgépéhez csatlakoztathatóak az FSB sorozatú digitálisfényképezőgép-adapterrel, így akár meg is örökíthetjük a látott képet.

Az okulár nem alaptartozék, külön kell megvásárolni!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 80 mm
Objektív típusa: Akromatikus 
Nagyítás: Választott okulártól függ x
Látómező: Választott okulártól függ °
Látómező: Választott okulártól függ m (1000 m-en)
Közelfókusz: 8.2 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 960 g
Hossz: 392 mm
Hordtáska: Igen 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Nikon 30x / 38x okulár Nikon 30x / 38x okulár
35 700 Ft
Nikon 20x / 25x okulár Nikon 20x / 25x okulár
35 700 Ft
Nikon Prostaff 5 16-48x / 20-60x zoom okulár Nikon Prostaff 5 16-48x / 20-60x zoom okulár
62 900 Ft
Manfrotto MK290-XTRA3 fotóállvány Manfrotto MK290-XTRA3 fotóállvány
72 900 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.