Nikon Prostaff 3-9x50 céltávcső

A termék forgalmazása megszünt!

Nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha egy jó minőségű céltávcsövet keres. A Nikon ProStaff 3-9x50-es céltávcsövet megfizethető ára mellett a prémium megoldások emelik ki versenytársai közül. Nagyméretű, 50mm-es objektívjének köszönhetően alacsony fényviszonyok mellett sem okoz problémát a cél megtalálása.

A fegyvertávcső optikai teljesítménye egészen kiváló. Valamennyi optikai elemen többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatokat találunk, így a teljes rendszer fényáteresztése eléri a 98%-ot. A látómező a teljes nagyítástartományban elég tágas ahhoz, hogy a céltávcsövet a legkülönfélébb helyzetekben is eredményesen használhassuk. A tömítőgyűrűvel lezárt tubus belsejébe töltött nitrogén gáz esős, nedves körülmények között is biztosítja a páramentességet és vízállóságot.

A mechanikai kialakítás során is figyelt az apró részletekre a gyártó. Az állandó betekintési távolság még a legerősebben visszacsapó lőfegyverek használata esetén is védi szemünket az esetleges sérülésektől. A gyorsan fókuszálható szemlencsével egyetlen mozdulat alatt élesre állíthatjuk a célkeresztet, így a lehető legrövidebb idő alatt leadhatjuk a lövést. Az azonnal nullázható, rugós beállítótárcsák jelentősen megkönnyítik a precíz beállítást. Erős visszacsapás esetén sem kell tartanunk attól, hogy a beállított érték elvész.

A Nikon 30 év garanciát nyújt ProStaff céltávcsöveire. Nikoplex vagy BDC típusú szálkereszttel kapható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (7)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.