Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Nikon Prostaff 3-9x50 céltávcső

A termék forgalmazása megszűnt!

Nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, ha egy jó minőségű céltávcsövet keres. A Nikon ProStaff 3-9x50-es céltávcsövet megfizethető ára mellett a prémium megoldások emelik ki versenytársai közül. Nagyméretű, 50mm-es objektívjének köszönhetően alacsony fényviszonyok mellett sem okoz problémát a cél megtalálása.

A fegyvertávcső optikai teljesítménye egészen kiváló. Valamennyi optikai elemen többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatokat találunk, így a teljes rendszer fényáteresztése eléri a 98%-ot. A látómező a teljes nagyítástartományban elég tágas ahhoz, hogy a céltávcsövet a legkülönfélébb helyzetekben is eredményesen használhassuk. A tömítőgyűrűvel lezárt tubus belsejébe töltött nitrogén gáz esős, nedves körülmények között is biztosítja a páramentességet és vízállóságot.

A mechanikai kialakítás során is figyelt az apró részletekre a gyártó. Az állandó betekintési távolság még a legerősebben visszacsapó lőfegyverek használata esetén is védi szemünket az esetleges sérülésektől. A gyorsan fókuszálható szemlencsével egyetlen mozdulat alatt élesre állíthatjuk a célkeresztet, így a lehető legrövidebb idő alatt leadhatjuk a lövést. Az azonnal nullázható, rugós beállítótárcsák jelentősen megkönnyítik a precíz beállítást. Erős visszacsapás esetén sem kell tartanunk attól, hogy a beállított érték elvész.

A Nikon 30 év garanciát nyújt ProStaff céltávcsöveire. Nikoplex vagy BDC típusú szálkereszttel kapható.

Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 3-9 x
Betekintési távolság: 91 mm
Látómező: 6.2 - 2 °
Látómező: 113 - 38 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Nikoplex vagy BDC 
Világítópont: Nem 
Tubus méret: 25.4 mm 
Súly: 495 g
Hossz: 318 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték: 12 - 21 
Műkődési hőmérséklet:
Lőállóság: Nincs korlátozás J
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.