Nikon Monarch 3 4-16x50 céltávcső

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

A Nikon Monarch 3 4-16x50 fegyvertávcső a felső kategóriát képviseli a vadászati kiegészítők piacán. A gyártó nem bánt szűkmarkúan a prémium megoldásokkal. A céltávcső rugós beállítótárcsái azonnal nullázhatók, így rendkívül egyszerű és gyors célkereszt-beállítást tesznek lehetővé. Az oldalsó parallaxis-beállítás optimális pontosságot nyújt nagyobb távolságtartományokban is. 

Optikai teljesítményére sem lehet semmi panaszunk. Valamennyi lencsetagot többszörös tükröződéscsökkentő bevonattal látta el a gyártó a kiváló leképezés érdekében. A kép még gyenge fényviszonyok között is rendkívül éles és kontrasztos, biztosítva a pontos lövést. A 4-16x zoom tartományban állítható nagyítás egyaránt alkalmassá teszi a céltávcsövet erdei, illetve nyílt terepen, hegyekben nagyobb távolságokat átfogó vadászatra is. 

Az egy darabból megmunkált távcsőváz vízhatlan és páramentes, így még gyorsan változó és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között sem kell féltenünk céltávcsövünket. Az 1 collos (25.4 mm) átmerőjű tubus rendkívül masszív és ellenálló. A nagy és egyenletes pupillatávolság igen kényelmes betekintést tesz lehetővé.

A Nikon Monarch 3 4-16x50-es céltávcső Duplex vagy BDC szálkereszttel kapható.

Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 4-16 x
Betekintési távolság: 101.6 - 94 mm
Látómező: 4.8 - 1.2 °
Látómező: 84-21 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Duplex vagy BDC 
Világítópont: Nem 
Tubus méret:
Súly: 550 g
Hossz: 374 mm
Gáztöltés:
Garancia: 30 év 
Szürkületi érték: 14-28.3 
Műkődési hőmérséklet:
Lőállóság: nincs korlátozás J
Infravető
Hullámhossz: - nm
Típus:
Látótávolság: - m
Felbontás: - vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.