Nikon Monarch 3 2.5-10x50 céltávcső

A termék forgalmazása megszünt!

A Nikon Monarch 3 2.5-10x50 fegyvertávcső a felső kategóriát képviseli a vadászati kiegészítők piacán. A gyártó nem bánt szűkmarkúan a prémium megoldásokkal. A céltávcső rugós beállítótárcsái azonnal nullázhatók, így rendkívűl egyszerű és gyors célkereszt-beállítást tesznek lehetővé. Az oldalsó parallaxis-beállítás optimális pontosságot nyújt nagyobb távolságtartományokban is. 

Optikai teljesítményére sem lehet semmi panaszunk. Valamennyi lencsetagot többszörös tükröződéscsökkentő bevonattal látta el a gyártó a kiváló leképezés érdekében. A kép még gyenge fényviszonyok között is rendkívül éles és kontrasztos, biztosítva a pontos lövést. A 2.5-10x zoom tartományban állítható nagyítás egyaránt alkalmassá teszi a céltávcsövet erdei, illetve nyílt terepen, hegyekben nagyobb távolságokat átfogó vadászatra is. 

Az egy darabból megmunkált távcsőváz vízhatlan és páramentes, így még gyorsan változó és szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között sem kell féltenünk céltávcsövünket. Az 1 collos (25.4 mm) átmérőjű tubus rendkívül masszív és ellenálló. A nagy és egyenletes pupillatávolság igen kényelmes betekintést tesz lehetővé.

A Nikon Monarch 3 2.5-10x50-es céltávcső Duplex vagy BDC szálkereszttel kapható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 2.5-10 x
Betekintési távolság: 101.6 - 99.1 mm
Látómező: 7.7 - 1.9 °
Látómező: 134 - 34 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Duplex vagy BDC 
Világítópont: Nem 
Tubus méret: 25.4 mm 
Súly: 510 g
Hossz: 347 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Garancia: 30 év 
Szürkületi érték: 11-22.4 
Műkődési hőmérséklet:
Lőállóság: nincs korlátozás J
Infravető
Hullámhossz: - nm
Típus:
Látótávolság: - m
Felbontás: - vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.