Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Nikon Monarch 7 10x42 binokulár

Nikon Monarch 7 10x42 binokulár
10 év garancia
Értékelés:
1
197 900 Ft
4-5 napon belül

Az új Nikon Monarch 7 10x42 binokulárt olyan vadászoknak és természetjáróknak ajánljuk, akik sem az optikai, sem a mechanikai minőség terén nem kívánnak kompromisszumokat kötni. Az intenzív igénybevételre és gyenge fényviszonyokra tervezett Monarch 7 távcsövek masszív felépítésüknek és kiváló képalkotásuknak köszönhetően mindenféle helyzetben megállják a helyüket.

A speciális ED (extra-low dispersion) üveganyagot tartalmazó objektívek tökéletesen színhű képet adnak, a színi hibát ne is keressük ezekben a távcsövekben. A lencsék felületén többszörös tükröződéscsökkentő bevonatokat (fully multicoated) találunk, míg a tetőél prizmákat magas fényvisszaverőképességű dielektrikus és fázisbevonatokkal látta el a gyártó. Mindezek eredményeképpen a szemünk elé táruló kép rendkívül szép rajzolatú, éles és kontrasztos. A nagy felbontás érdekében pedig tetőélprizmái fázismódosító bevonattal rendelkeznek.

A Nikon Monarch 7 távcsöveket igazi terepmunkára tervezték, ennek megfelelően természetesen vízállóak és páramentesek, vízbeejtés esetén legfeljebb 1 méterig és 10 percig vízálló. A gumiborítású markolat nem csupán kényelmes, de stabil fogást is biztosít, még nedves időben is. Az elforgatható gumi szemkagylóknak köszönhetően könnyen megtalálhatjuk az ideális betekintési pozíciót. A nagy pupillatávolság pedig lehetővé teszi, hogy szemüvegesek is kényelmesen beláthassák a teljes látómezőt. Mivel a közelfókusz mindössze 2,5 méter, ezért egészen közeli tereptárgyakat vagy akár madarakat is részletesen tanulmányozhatunk.

Egy széles neoprén nyakpánt és egy praktikus hordtáska az alapcsomag része. 

Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 660 g
Méret (MxSz): 142 x 130 x 57 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC 
Látómező: 6.7 °
Látómező: 117 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 16.5 mm
Szemtávolság: 56-72 mm
Kilépő pupilla: 4.2 mm
Relatív fényesség index: 17.6 
Szürkületi érték: 20 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.