H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Nikon Monarch 3000 Stabilized lézeres távolságmérő

Nikon Monarch 3000 Stabilized lézeres távolságmérő
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
209 900 Ft
189 000 Ft
Készleten

A Nikon Monarch 3000 Stabilized lézeres távolságmérő megnövelt távolságtartománnyal, még precízebb és finomabb mérési pontosságával kényezteti el a felhasználókat, a Nikontól megszokott kompakt, kézreálló igényes kivitelben.

A Nikon Monarch 3000 Stabilized lézeres távolságmérő még akkor is megadja a célpont vízszintes távolságát, ha az a terepviszonyok miatt különböző szögekben található. Kellően erős fényvisszaverő képességű tárgyaknál mérési képessége egészen 2740 méteres távolságig is elér, 0.1 méteres lépésekben. Ahhoz, hogy a nagy távolságú mérés pontos maradhasson, a felhasználó folyamatos apró mozgásait (pl. kézremegés) hivatott kiküszöbölni, a készülék stabilizátora mely mind vízszintes, mind függőleges irányban biztosabbá teszi a mérést, még nagy távolságra történő használat esetén is.

Az elsősorban vadászatra optimalizált eszköz rendelkezik a Nikon által fejlesztett "távoli célpont prioritása" üzemmóddal is. Ha átfedő objektumok mérésére kerül sor, az "első célpont prioritása mód", valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Előbbi a közelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét, a pontos mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzőn. Nem maradunk le semmiről, a HYPER READ technológia segítségével 0.3 másodperc alatt láthatjuk a mérés eredményét. Az OLED kijelző még rossz fényviszonyok között is jól leolvasható, amit tovább javít a kijelző automatikus fényerő szabályozása.

Az optikai felületek többrétegű tükröződéscsökkentő bevonattal vannak ellátva, így a műszer tiszta, kontrasztos képet ad. 6x-os nagyítása távoli, apróbb célpontok megfigyelését is lehetővé teszi. Ergonomikus kialakítása könnyű használatot biztosít. Súlya mindössze 180 gramm, ami gyakorlatilag még könnyen hordozható kategória, ezért bármikor, bárhova magunkkal vihetjük. Vízálló kialakításának köszönhetően még zord időjárási körülmények között sem hagyja cserben gazdáját. Közel 18 mm-es betekintési távolsága miatt pedig szemüvegesek is könnyedén használhatják. A készülék kikapcsolja magát ha 8 másodpercig nem használják.

Mérési tartomány: 7.3-2740 m

Szín: fekete

Nagyítás: 6x

Tényleges lencseátmérő: 21 mm

Látómező: 7.5°

Fényrekesz: 3,5 mm

Betekintési távolság: 18 mm

Mérési mód: Közeli célpont - Távoli célpont

Távolságkijelzés (lépésköz): Tényleges távolság: 0.1 m

Folyamatos mód: NA.

Automatikus kikapcsolás (x másodperc után): 8-szoros

Energiaellátás: CR2x1

Méret: 96 x 74 x 42 mm

Tömeg (akkumulátor nélkül): 180 g

Működési hőmérséklet: -10 - 50 °C)

Vízálló: esőálló (IPX4)

Tápellátás: 1db CR2 lítiumion elem (3V)

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.