H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Nikon Monarch 2000 lézeres távolságmérő

Nikon Monarch 2000 lézeres távolságmérő
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
169 900 Ft
139 900 Ft
Készleten

A Nikon Monarch 2000 lézeres távolságmérő megnövelt távolságtartománnyal, még precízebb és finomabb mérési pontosságával kényezteti el a felhasználókat, a Nikontól megszokott kompakt, kézreálló igényes kivitelben.

Az elsősorban vadászatra optimalizált eszköz rendelkezik a Nikon által fejlesztett "távoli célpont prioritása" üzemmóddal is. Ha átfedő objektumok mérésére kerül sor, az "első célpont prioritása mód", valamint a távoli célpont prioritása mód közül lehet választani. Előbbi a közelebbi objektum távolságát adja meg, míg az utóbbi a legtávolabbi objektumét, a pontos mérési eredmények gyorsan megjelennek a letisztult kijelzőn. Nem maradunk le semmiről, a HYPER READ technológia segítségével 0.3 másodperc alatt láthatjuk a mérés eredményét. Az OLED kijelző még rossz fényviszonyok között is jól leolvasható, amit tovább javít a kijelző automatikus fényerő szabályozása. A Nikon Monarch 2000 lézeres távolságmérő még akkor is megadja a célpont vízszintes távolságát, ha az a terepviszonyok miatt különböző szögekben található. Kellően erős fényvisszaverő képességű tárgyaknál mérési képessége egészen 1820 méteres távolságig is elér, 0.1 méteres lépésekben. 

Az optikai felületek többrétegű tükröződéscsökkentő bevonattal vannak ellátva, így a műszer tiszta, kontrasztos képet ad. 6x-os nagyítása távoli, apróbb célpontok megfigyelését is lehetővé teszi. Ergonomikus kialakítása könnyű használatot biztosít. Súlya mindössze 175 gramm, ami gyakorlatilag még könnyen hordozható kategória, ezért bármikor, bárhova magunkkal vihetjük. Vizálló kialakításának köszönhetően még zord időjárási körülmények között sem hagyja cserben gazdáját. Közel 18 mm-es betekintési távolsága miatt pedig szemüvegesek is könnyedén használhatják. A készülék kikapcsolja magát ha 8 másodpercig nem használják.

Mérési tartomány: 7.3-1820 m

Szín: fekete

Nagyítás: 6x

Tényleges lencseátmérő: 21 mm

Látómező: 7.5°

Fényrekesz: 3,5 mm

Betekintési távolság: 18 mm

Mérési mód: Közeli célpont - Távoli célpont

Távolságkijelzés (lépésköz): Tényleges távolság: 0.1 m

Folyamatos mód: NA.

Automatikus kikapcsolás (x másodperc után): 8-szoros

Energiaellátás: CR2x1

Méret: 96 x 74 x 42 mm

Tömeg (akkumulátor nélkül): 175 g

Működési hőmérséklet: -10 - 50 °C)

Vízálló: esőálló (IPX4)

Tápellátás: 1db CR2 lítiumion elem (3V)

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.