Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Nikon Aculon W10 8x21 binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

A Nikon Aculon W10 távcsöveket azoknak ajánljuk, akik egy igazán kompakt és könnyű, de kiemelkedő optikai minőségű tetőél-prizmás távcsövet keresnek természetjáráshoz, túrázáshoz vagy akár sportesemények megfigyeléséhez. Kis méretének köszönhetően nem okoz gondot, hogy bárhová magunkkal vigyük.

Az Aculon sorozatot fénydús kép, éles leképezés és megfizethető ár jellemzi. Mindezeken túl az Aculon binokulárokban található új aszférikus szemlencse drasztikusan csökkenti a látómező szélén a képtorzulást. A betekintési távolság igen nagy, a feltekerhető szemkagylónak köszönhetően szemüveggel vagy anélkül is ideális pozícióba állíthatjuk a távcsövet, így nagy előnye, hogy kényelmesen belenézhetünk.

A Nikon Aculon 8x-os nagyítása miatt kézből is remegés-mentesen megtartható, hatalmas látómezeje pedig a természet terjedelmes szeletét képes egyszerre befogni. A hatékony, többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatok, valamint a drágább látcsövekben is alkalmazott BAK4 üveganyagból készült prizmák éles, kontrasztos képet adnak. Az új, keskeny kialakítású Aculon távcsövek meglepően kézre állóak, hosszan tartó, kényelmes használatot tesznek lehetővé. A gumiborítású ház stabil fogást biztosít, valamint a rázkódásokat is csökkenti. Párás, vizes körülményeknek is ellenállnak, hiszen a távcsövek vízállóak és páramentesek.

Különlegesség, hogy a Nikon Eco-glass (ökológiai üveg) révén a lencsék és a prizmák garantáltan nem tartalmaznak ólmot és arzént.

Egy vászon hordtáska, széles nyakpánt, valamint a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei.

A binokulárra 10 év teljeskörű garanciát vállalunk!

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 21 mm
Súly: 215 g
Méret (MxSz): 87 x 110 x 37 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: többrétegű 
Látómező: 6.3 °
Látómező: 110 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3 m
Betekintési távolság: 10.3 mm
Szemtávolság: 56-72 mm
Kilépő pupilla: 2.6 mm
Relatív fényesség index: 6.8 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.