H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Nikon Aculon 7x50 binokulár

Nikon Aculon 7x50 binokulár
 (5)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
40 900 Ft
38 900 Ft
Készleten

A Nikon Aculon 7x50-es távcsövet azoknak ajánljuk, akik egy masszív, kiemelkedő optikai minőségű porro-prizmás távcsövet keresnek természetjáráshoz, túrázáshoz vagy akár sportesemények megfigyeléséhez.

Az Aculon sorozata örökölte a népszerű Action széria kiváló teljesítményét: fénydús kép, éles leképezés, megfizethető ár. Mindezeken túl az Aculon binokulárokban található új aszférikus szemlencse drasztikusan csökkenti a látómező szélén a képtorzulást. A betekintési távolság igen nagy, a feltekerhető szemkagylónak köszönhetően szemüveggel vagy anélkül is ideális pozícióba állíthatjuk a távcsövet, így nagy előnye, hogy kényelmesen belenézhetünk.

A 7x50-es távcső különösen világos képet ad - melyet főként borús időben vagy szürkületi, éjjeli megfigyeléskor érzékelhetünk. Tágas látómezeje a természet terjedelmes szeletét képes egyszerre befogni. A hatékony többrétegű tükröződéscsökkentő bevonatok, valamint a drágább látcsövekben is alkalmazott BAK4 üveganyagból készült prizmák éles, kontrasztos képet adnak. Az új keskeny kialakítású Aculon távcsövek meglepően kézre állóak, hosszan tartó, kényelmes használatot tesznek lehetővé. A gumiborítású ház stabil fogást biztosít, valamint a rázkódásokat is csökkenti.

Egy vászon hordtáska, széles nyakpánt, valamint a lencsevédő sapkák az alapcsomag részei. Külön megvásárolható adapter segítségével állványra is rögzíthető.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (5)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 7 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 905 g
Méret (MxSz): 180 x 197 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Nem 
Gáztöltés: Nem 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Multicoated 
Fázisbevonat:
Látómező: 6.4 °
Látómező: 112 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 8 m
Betekintési távolság: 17.6 mm
Szemtávolság: 56-72 mm
Kilépő pupilla: 7.1 mm
Relatív fényesség index: 50.4 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.