Napelemes akkumulátor vadkamerához

A termék forgalmazása megszünt!

A napelemes akkumulátor egy remek kiegészítő, mellyel megnövelheti a nehezen megközelíthető helyre telepített vadkamerája használati idejét. Az eszköz külső akkumulátorként működteti a kamerát akkor is, ha éppen éjszaka, vagy borús időben nincs napfény.

Az eszköz a Nap energiáját egy beépített Li-ion akkumulátorban  tárolja, melynek töltési ideje 10-15 óra, amely időtartam függ a napsütés intenzitásától. 220 Voltos hálózatról ugyancsak tölthető az UOVision napelem - a töltési idő ekkor a harmada, közelítőleg 5 óra.

A napelem a vadkamerák széles skálájával használható. Kompatibilis valamennyi UOVision márkájú kamerával és a legtöbb más márkájúval is.

A napelemet számos kényelmi funkcióval is ellátta a gyártó. Így szériatartozék a túltöltés elleni védelem, az elemlámpa funkció, a töltési módot és a töltöttségi szintet jelző LED-ek. Az eszköz emellett "zöld" is - energiatakarékos és környezetkímélő,  hiszen a Napból nyeri majd adja tovább a felhalmozott energiát.

Tartozékként jár a napelemhez a gumi védőtok (véd a beázás és a por ellen), egy vadkamera tápkábel, egy mini USB töltőkábel + 230 V AC adapter a hálózatról való töltéshez, továbbá egy konzol a rögzítéshez, a hozzá tartozó csavarokkal.

Technikai adatok:

  • A napelem teljesítménye: 5.5 V; 150 mA; 0.8 W
  • A beépített Li-ion akku: 2600 mAh
  • Kimeneti adatok: 6.5 V; 400-800 mA
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.