H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Napelemes akkumulátor (12V, USB 5V)

04089 • Napelemes akkumulátor (12V, USB 5V)
5200 mAh (12V 1A - 5V 2A)
29 990 Ft
299 pont
✔  Készleten

A napelemes akkumulátor révén utazáskor is rendelkezésünkre áll a Napunk által utántöltött mobil tápegység, amely révén akármelyik szabvány USB csatlakozóval tölthető egységünk áramellátása megoldható, de 12V-os DC kimenettel is rendelkezik. 

A Napelemes töltésű akkumulátor egység 5200 mAh (12V 1A - 5V 2A) akkumulátora indulás előtt feltölthető bármilyen szabvány USB töltőről (5V/2A), azonban napos időben a napelemek hatékonyan pótolják használattól függően a felhasznált energia részét/egészét.

Külső töltő segítségével a lemerült telepek feltöltésére 4 órára van szükség, a napelemek használatával pedig 30 óra napsütés szükséges. Készülékünk alján a kontroll gomb megnyomásával 4 piros led mutatja a beépített akkumulátor töltöttségi szintjét.

A Napelem töltésű akkumulátor blokkot kültéri viszonyokhoz tervezték ezáltal az IP 65 -os védettségi szint esőben is garancia a készülék biztonságos működésére, nem kell beázástól tartanunk.

A be és kimenetek csatlakozó helyeit a doboz alján találjuk a rögzített gumi fedéllel védve. A fedél alatt USB csatlakozón keresztül van lehetőségünk a direkt töltésre, illetve az 5V-os USB kimenetet is itt találjuk. Külön kábeles kimenettel érhető el a 12V-os DC-csatlakozó, amelyekhez többféle átalakítókat használhatunk. A készülék házán kettő 1/4 colos szabvány állványmenet segíti a panel rögzítését, valamint egy falra/fára felfúrható állítható konzol is a csomag része.

Mérete: 200 x 180 x 32 mm

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.