Minox HG 8x56 BR binokulár

A termék forgalmazása megszünt!

Csúcsminőség kompromisszumok nélkül? Ezt kínálja a Minox HG 8x56 BR binokulár. A Minox távcsövei igazi német precizitással és kimagasló odafigyeléssel készülnek, ami hatványozottan igaz a Minox HG modellre. A távcső kimagasló fényerejével, kiváló optikai tulajdonságaival és ergonomikus kialakításával emelkedik versenytársai fölé. Gyenge fényviszonyok között és szürkületben is remekel, ezért főként vadászathoz és állatok megfigyeléséhez ajánljuk.

A HG sorozat robusztus kivitelével, kényelmes fogást biztosító konstrukciójával és kis súlyával tűnik ki a Minox binokulárok között. Súlya alig több mint 1000 gramm, érezhetően könnyebb az ugyanilyen paraméterekkel rendelkező más binokulároknál. A gumírozott távcsőváz csúszásmentes, biztos fogást tesz lehetővé. Az élességállító kerék nem csupán gyors, kényelmes fókuszálást nyújt, de a végtelen állásra az ujjainkkal jól kitapintható jelölés hívja fel a figyelmet. Így még alacsony fényviszonyok mellett is pillanatok alatt fókuszálhatunk a távoli vadra vagy más tereptárgyra.

Az optikai rendszer kimagasló, 92% fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák fázisbevonattal is ellátottak a még élénkebb színek érdekében. A távcső belsejébe töltött argon gáz megakadályozza az optikák belső felületének párásodását hirtelen hőmérséklet-változás esetén. Esős, nedves körülmények között is nyugodtan magunkkal vihetjük a binokulárt, hiszen a fejlett szigetelési megoldásoknak köszönhetően 5 méter mélységig vízálló

Köszönhetően a binokulár 21 mm-es pupilla-távolságának, még szemüveggel is könnyen belátható a teljes látómező - a kényelmes betekintési távolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be. 

A Minox a "Komfort Garancia" keretében a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások esetében 30 évig garantálja az ingyenes alkatrészellátást és a kedvezményes (sőt, sok esetben ingyenes) munkadíjat. Ennek azonban feltétele a vásárlást követő 30 napon belüli internetes regisztráció, ami ide kattintva érhető el.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1080 g
Méret (MxSz): 197 x 145 x 65 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Argon 
Garancia: 2 év (Minox Comfort: 30 év) 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully multicoated 
Látómező: 6.2 °
Látómező: 109 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 6 m
Betekintési távolság: 20.8 mm
Szemtávolság: - mm
Szemlencse mérete: 23 mm
Kilépő pupilla: 7 mm
Relatív fényesség index: 49 
Szürkületi érték: 21