Minox DTC 700 vadkamera

A termék forgalmazása megszünt!

Az új MINOX DTC 700 vadkamera a természet és a vadállomány ellenőrzésének, kutatásának és megörökítésének igen hatékony eszköze, valamint hasznos segítőtársa a vadászoknak  és a vadőröknek is.

A Minox kameráját is multizónás, passzív infravörös mozgásérzékelő (PIR) élesíti bármilyen emberi vagy állati mozgásra. Az egyéni beállítási lehetőségekkel elérhető, hogy a kamera csak a kívánt objektumokat és eseményeket örökítse meg, kizárva a feladathoz (eseményhez) nem tartozó mozgásokat, például a növényzet rezdüléseit.

Fejlettebb objektív, tökéletes képminőség

A MINOX DTC 700-as egy továbbfejlesztett változat, fejlett érzékelőjének köszönhetően HD felbontású videofelvételek készítésére is alkalmas. A legújabb MINOCTAR objektívje megalapozza a kiváló minőséget - torzításmentes, éles, kontrasztos, nagy felbontású felvételeket készít, visszaadva a természetes színeket, megmutatva az apró részletekkel.

A 15 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű infravörös vakuja megbízhatóan bevilágítja a terepet még éjszaka és rossz látási viszonyok között is - ennek köszönhetően készít az eszköz kiváló minőségű fekete-fehér felvételeket szürkületben, illetve a legmélyebb éjjeli sötétségben is.

Embernek, állatnak láthatatlan

Biztosak lehetünk benne, hogy a vaku villanása, amelynek hullámhossza az emberek és állatok számára egyaránt láthatatlan, semmilyen módon nem riasztja meg és nem ijeszti el a fotózni kívánt vadakat, erdei állatokat. Éppen ezért a MINOX DTC 700 vadkamera ideális az éjszakai természet megfigyelésére,  valamint személy- és vagyonvédelmi feladatokra is.

Gyors reakcióidő, jelszavas védelem

A kamera nagyon megbízhatóan működik - zárja kevesebb mint egy másodperces reakcióidejének köszönhetően a készülék biztosan megörökít minden mozzanatot. Akkumulátorának több mint hat hónapos élettartama pedig garantálja, hogy hosszú ideig magára hagyhatjuk a készüléket akár otthonunktól távoli területeken is.

Valamennyi képet és videót SD kártyára rögzíti a készülék - a 4 GB-os SD/HC memóriakártya alaptartozék. A felvételeket - képeket és videókat - a beépített 2"-os kijelzőn megtekinthetjük, vagy az USB-csatlakozón át TV-re, illetve számítógépünk monitorjára is áttehetjük. Külön finomsága a készüléknek, hogy a kártyán tárolt fájlokat jelszóval védhetjük le, így idegen személy azokhoz nem fér hozzá.

Vízhatlan, erős külső ház

A rendkívüli szilárdságú és vízhatlan műanyag ház védi a MINOX DTC 700 vadkamerát a víztől, portól, a hőmérséklet változásaitól, és nem utolsó sorban a mechanikai behatásoktól is. Az eszközt 8 db ceruzaelem táplálja, természetesen ceruzaakkumulátort is használhatunk erre a célra, de külső, 6 voltos áramforrás számára is találunk csatlakozót rajta.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Érzékelő felbontása: 5 megapixel
Méret: 105x134x64 mm
Súly: 285 g
Kijelző: 2,0" színes TFT 
Infra vaku hullámhossz: - nm
Infra vaku hatótávolság: 15 m
Képtovábbítás GSM hálózaton: Nem 
Távvezérlés SMS-ben: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 8 megapixel
Max. sorozatkép: 5 db
Max. video méret: 1280x720 pixel 
Max. video hossz: 30 másodperc
Hangrögzítés: Igen 
Kamera látószöge: - °
Egyéb
Áramellátás: 8 x AA 
Külső tápcsatlakozó: Igen 
Alap memória: 4 GB 
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 0,2-0,9 másodperc
Garancia: 2 év 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.