H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox DTC 460 vékony vadkamera

Az új Minox DTC 460 vékony vadkamera a természet és a vadállomány ellenőrzésének, kutatásának és megörökítésének igen hatékony eszköze, valamint hasznos segítőtársa a vadászoknak  és a vadőröknek is. Magyar nyelvű menüje egyszerű használatot, átlag feletti felhasználóbarátságot ígér.

Fejlettebb objektív, tökéletes képminőség

A Minox DTC 550-es egy továbbfejlesztett változat full HD felbontású (akár time laps) videofelvételek készítésére alkalmas. A legújabb Minoctar objektívje megalapozza a kiváló minőséget - torzításmentes, éles, kontrasztos, nagy felbontású felvételeket készít, visszaadva a természetes színeket, megmutatva az apró részletekkel.

A 15 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű infravörös vakuja megbízhatóan bevilágítja a terepet még éjszaka és rossz látási viszonyok között is - ennek köszönhetően készít az eszköz kiváló minőségű fekete-fehér felvételeket szürkületben, illetve a legmélyebb éjjeli sötétségben is.

A Minox DTC 460 vékony vadkamera különlegessége a mérete, ugyanis előlapjával együtt is csupán 3.4 cm vastag, ezáltal könnyen beleolvad a környezetébe, sőt többféle előlap kapható hozzá, ezáltal az adott környezethez legjobban illő álcázó előlappal érdemes használni.

A Minox kameráját is multizónás, passzív infravörös mozgásérzékelő (PIR) élesíti bármilyen emberi vagy állati mozgásra. Az egyéni beállítási lehetőségekkel elérhető, hogy a kamera csak a kívánt objektumokat és eseményeket örökítse meg, kizárva a feladathoz (eseményhez) nem tartozó mozgásokat, például a növényzet rezdüléseit.

Gyors reakcióidő, jelszavas védelem

A kamera nagyon megbízhatóan működik - zárja kevesebb mint egy másodperces reakcióidejének (0.7 mp) köszönhetően a készülék biztosan megörökít minden mozzanatot. Akkumulátorának (nem alaptartozék) több mint hat hónapos élettartama pedig garantálja, hogy hosszú ideig magára hagyhatjuk a készüléket akár otthonunktól távoli területeken is.

Valamennyi képet és videót SD kártyára (nem alaptartozék) rögzíti a készülék. A felvételeket - képeket és videókat - a készülék elején található 2.4"-os kijelzőn visszanézhetjük, vagy az USB-csatlakozón keresztül egyszerűen számítógépre másolhatjuk. Külön finomsága a készüléknek, hogy a kártyán tárolt fájlokat jelszóval védhetjük le, így idegen személy azokhoz nem fér hozzá. Lakattal védhetjük a készüléket az eltulajdonítástól.

Vízhatlan, erős külső ház

A rendkívüli szilárdságú és vízhatlan műanyag ház védi a Minox DTC 460 vadkamerát a víztől, portól, a hőmérséklet változásaitól, és nem utolsó sorban a mechanikai behatásoktól is. Az eszközt 8 db ceruzaelem táplálja, természetesen ceruzaakkumulátort is használhatunk erre a célra.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Érzékelő felbontása: 3 megapixel
Méret: - mm
Súly: 415 g
Kijelző: 2.4" TFT 
Infra vaku hullámhossz: 850 nm
Infra vaku hatótávolság: 15 m
Képtovábbítás: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Távvezérlés: Nem 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 12 megapixel
Max. sorozatkép: 9 db
Max. video méret: 1920x1080 pixel 
Max. video hossz: 60 másodperc
Hangrögzítés: Igen 
Kamera látószöge: - °
Egyéb
Áramellátás: 4/8/12×AA 
Külső tápcsatlakozó: Nem 
Alap memória:
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 0.7 másodperc
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.