Minox DTC 390 vadkamera

A termék forgalmazása megszünt!

Az új Minox DTC 390 vadkamera a természet és a vadállomány ellenőrzésének, kutatásának és megörökítésének igen hatékony eszköze, valamint hasznos segítőtársa a vadászoknak  és a vadőröknek is.

A több mint 10 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű infravörös vakuja megbízhatóan bevilágítja a terepet még éjszaka és rossz látási viszonyok között is - ennek köszönhetően készít az eszköz kiváló minőségű fekete-fehér felvételeket szürkületben, illetve a legmélyebb éjjeli sötétségben is.

Embernek, állatnak láthatatlan

A vaku 42 darab LED-jének fényét egy fekete fényszűrő alakítja át az emberek és állatok számára láthatatlan hullámhosszúvá. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy a vaku villanása semmilyen módon nem riasztja meg és nem ijeszti el a fotózni kívánt vadakat, erdei állatokat. Éppen ezért ideális a Minox DTC 390 vadkamera az éjszakai természet megfigyelésére,  valamint személy- és vagyonvédelmi feladatokhoz is.

A Minox DTC 390 vadkamera mozgások érzékeléséhez, majd a felvételek elindításához használt érzékelőrendszer reakcióideje rendkívül gyors - a mozgás érzékelése után kevesebb mint egy másodperccel utasítja a kamerát az előre beállított felvételtípus (fotó, videó) elkészítésére. A gyorsaságnak  köszönhetően biztos lehet benne, hogy nem marad le fontos részletekről, ha ezt a Minox kamerát használja felvételei elkészítéséhez.

Az elkészült képeket és videókat akár saját, 2,4"-os TFT kijelzőjén is megnézhetjük, kiváló minőségben.

Az eszköz háza természetesen masszív és robusztus műanyag, ami megvédi a vadkamerát a mechanikai behatásoktól, és az időjárás viszontagságaitól, többek között vízálló is. Az eszközt 8 db ceruzaelem táplálja, természetesen ceruzaakkumulátort is használhatunk erre a célra, de külső, 6 voltos áramforrás számára is találunk csatlakozót rajta.

Alapadatok
Érzékelő felbontása: 5 megapixel
Méret: 136 x 95 x 75 mm
Súly: 280 g
Kijelző: 2.4" színes TFT 
Infra vaku hullámhossz: 940 nm
Infra vaku hatótávolság: < 10 m
Képtovábbítás: Nem 
Távvezérlés: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 12 megapixel
Max. sorozatkép: 3 db
Max. video méret: 1920x1080 pixel 
Max. video hossz: 600 másodperc
Hangrögzítés: Igen 
Kamera látószöge: 55 °
Egyéb
Áramellátás: 8 x AA 
Külső tápcsatlakozó: Igen 
Alap memória:
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 0.8 másodperc
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29