Minox DTC 1100 3G Plus képküldő vadkamera

A termék forgalmazása megszünt!

Megfigyelő kamerákat gyakran használnak természetvédelmi és vadászati területeken, valamint hajók, magán- és céges épületek, kertek felügyeletére. A rendkívül éles képet és HD videókat készítő Minox DTC 1100 3G Plus vadkamera a beépített GSM-funkciónak köszönhetően képes azonnal továbbítani a rögzített fotót vagy videót a megadott mobilszámra vagy e-mail címre. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a felhasználó azonnal birtokába jut a szükséges információknak, s így rögtön reagálhat a kialakult helyzetre, dönthet a szükséges intézkedésről.

Tűéles kép, láthatatlan éjjeli vaku

Az új MINOX DTC 1100 3G Plus vadkamera tűéles, kontrasztban gazdag képeket készít kiváló, 8 megapixeles felbontásával - mindezt természetes színhűséggel és színvisszaadással. A 18 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű infravörös vakuja megbízhatóan bevilágítja a terepet még rossz vagy gyenge látási viszonyok között is - ennek köszönhetően készít az eszköz megbízható felvételeket szürkületben, illetve gyenge fényviszonyok mellett is.

A vaku LED-jeinek fényét egy fekete fényszűrő alakítja át az emberek és állatok számára láthatatlan hullámhosszúvá. Biztosak lehetünk tehát benne, hogy a vaku villanása semmilyen módon nem riasztja meg és nem ijeszti el a fotózni kívánt vadakat, erdei állatokat, továbbá fényét emberek sem érzékelik.

A kamera képes HD minőségű videók (1280x720 pixel) készítésére.

Intelligens mozgásérzékelő

A MINOX DTC 1100 3G Plus vadkamerát is passzív infravörös mozgásérzékelő (PIR) élesíti bármilyen emberi vagy állati mozgásra. Az egyéni beállítási lehetőségekkel elérhető, hogy a kamera csak a kívánt objektumokat és eseményeket örökítse meg, kizárva a feladathoz (eseményhez) nem tartozó mozgásokat, például a növényzet rezdüléseit.

A készülék rendkívül gyorsan, akár másodpercenként képes felvételeket készíteni, mely jól használhatóvá teszi a modellt vadászterületeken és vadasparkokban.

Bővíthető memória, sokrétű feldolgozás

Valamennyi képet és videót SD kártyára rögzíti a készülék - a 4 GB-os SD/HC memóriakártya alaptartozék. A memória természetesen bővíthető. A felvételeket - képeket és videókat - a beépített 2"-es kijelzőn megtekinthetjük, vagy az USB-csatlakozón át TV-re, illetve számítógépünk monitorjára is áttehetjük. Külön finomsága a készüléknek, hogy a kártyán tárolt fájlokat jelszóval védhetjük le, így idegen személy azokhoz nem fér hozzá. Lakattal védhetjük a készüléket az eltulajdonítástól.

Vízhatlan, erős külső ház

A rendkívüli szilárdságú és vízhatlan műanyag ház védi a MINOX DTC 1100 vadkamerát a víztől, a portól, a hőmérséklet változásaitól, és nem utolsó sorban a mechanikai behatásoktól is. Az eszközt 12 db ceruzaelem táplálja, természetesen ceruzaakkumulátort is használhatunk erre a célra, de külső, 6 voltos áramforrás számára is találunk csatlakozót rajta.

Alapadatok
Érzékelő felbontása: 5 megapixel
Méret: 101 x 149 x 55 mm
Súly: 406 g
Kijelző: 2" 
Infra vaku hullámhossz: - nm
Infra vaku hatótávolság: 18 m
Képtovábbítás GSM hálózaton: Igen 
Távvezérlés SMS-ben: Nem 
Magyar nyelvű menü: Igen 
Kép és video rögzítés
Max. képméret: 8 megapixel
Max. sorozatkép: 5 db
Max. video méret: 1280x720 pixel 
Max. video hossz: 60 másodperc
Hangrögzítés: Igen 
Kamera látószöge: - °
Egyéb
Áramellátás: 12 x AA 
Külső tápcsatlakozó: Igen 
Alap memória:
Max. memória: 32 GB 
Reakcióidő: 1 másodperc
Garancia: 2 év 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.