Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox BV 8x56 BR binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

A Minox BV 8x56 távcső különös precizitással és kimagasló odafigyeléssel készült azon vadászok számára, akik nagy fényerejű vadásztávcsövet keresnek szürkületi megfigyelésre.

A Minox BV 8x56 vadásztávcső külső megjelenése a németországi Volkswagen tervezőinek munkáját dicséri: a kivitel meglehetősen kézbesimulóra sikeredett, a külső gumiborításnak köszönhetően az eszköz azonban biztonságosan kézben tartható. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák fázisbevonattal is ellátottak a még élénkebb színek érdekében. A látcső látómezeje 1000 m-en 114 m, ami igen kényelmes megfigyelést tesz lehetővé.

A Minox BV 8x56 pupillatávolsága 18 mm, mely szemüvegesek számára is teljesen megfelelő - a kényelmes betekintési távolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be. A vadásztávcső nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását, valamint akár 3 m mélységig vízállóvá teszi az eszközt. Az objektív-védő sapkák egy gumigyűrűvel a távcsőre erősíthetőek, így nem vesznek el, amikor használaton kívül vannak.

A Minox a "Komfort Garancia" keretében a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások esetében 30 évig garantálja az ingyenes alkatrészellátást és a kedvezményes (sőt, sok esetben ingyenes) munkadíjat. Ennek azonban feltétele a vásárlást követő 30 napon belüli internetes regisztráció, ami ide kattintva érhető el.

További információ:
Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1145 g
Méret (MxSz): 187 x 143 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multicoated 
Látómező: 6.5 °
Látómező: 114 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 23 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 7 mm
Relatív fényesség index: 49 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.