H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox BV 10x25 binokulár

Minox BV 10x25 binokulár
^A 30 év jótálláshoz kérjük regisztrálja a terméket a Minox weboldalán.
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
61 900 Ft
1-3 napon belül

A Minox BV 10x25 távcsöve a nagy sikerű 10x25 BRW széria kompakt, kis méretű utódja. Ha könnyű és kompakt binokulárt keres, melynek képminősége kategóriáján belül kiemelkedő, akkor a Minox BV 10x25 távcső kiváló választás lehet Önnek. Nehéz terepen, hegyek között túrázva egy nagyobb keresőtávcső cipelése egyre nagyobb terhet jelenthet. A Minox BV 10x25 távcsöve viszont könnyű és hatékony társ lehet hosszabb kirándulások alkalmával is.

Nappali felhasználás esetén képe kellően világos és kontrasztos, ráadásul 3 m mélységig vízálló. Visszacsavarható szemkagylója szemüvegeseknek is kényelmes használatot biztosít. Ajándéknak is elsőosztályúak, ugyanakkor megfizethetőek. Valamennyi levegővel érintkező üvegfelület többrétegű optikai bevonattal ellátott a lehető legjobb fényhasznosítás és képélesség érdekében. A bevonatok segítenek a káros reflexiók minimálisra csökkentésében is.

A polikarbonát, nyitott hidas készült váz akár egy kézből is biztos fogást tesz lehetővé. Az igényes gumibevonat fogásra és ergonómiára is tetszetősebbé teszi a terméket. A távcső megbízhatóan védett a nedvességtől és a víztől 0.3 bar nyomásig. A semleges nitrogéngáz töltés jól véd a belső alkatrészek korróziója ellen is.

A binokulár mellé a nyakpánt és hordtáska alaptartozék.

A Minox a "Komfort Garancia" keretében a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások esetében 30 évig garantálja az ingyenes alkatrészellátást és a kedvezményes (sőt, sok esetben ingyenes) munkadíjat. Ennek azonban feltétele a vásárlást követő 30 napon belüli internetes regisztráció, ami ide kattintva érhető el.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 25 mm
Súly: 365 g
Méret (MxSz): 112 x 120 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multicoated 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 2.5 m
Betekintési távolság: 15 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 2.5 mm
Relatív fényesség index:
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.