Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox BN 7x50 DCM digitális iránytűs binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

A Minox BN 7x50 DCM binokulár elsősorban a vizi sportok, a hajózás szerelmeseinek készült. Ez az új generációs, innovatív megoldásokat felmutató távcső a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. 

A látómező közepén megjelenő, integrált digitális iránytű rendkívül gyors és pontos. A kijelzés precíz kilengés kompenzációval van ellátva, így az iránytű a legnagyobb pontossággal működik. Saját magunk választhatjuk ki, hogy a látómező közepén az iránytű vagy a digitális fokbeosztás jelenjen meg. Ráadásul egyetlen gombnyomásra a hajózásban legfontosabb információk pillanatok alatt rendelkezésünkre állnak, 360°-ban a látómező közepén: digitális iránytű kijelzés, légnyomás kijelzés, objektumok magasságának becslése vagy digitális stopper óra. A rögzítő funkciós digitális barométer az aktuális légnyomást és a legutóbbi 16 óra légnyomás adatait mutatja. Az időjárás változások nyomon követhetőek és jó előre következtethetünk további változásokra, így növelhetjük biztonságunkat. A Minox BN 7x50 DCM távcsővel sohasem veszíti szem elől a fontos adatokat. 

A távcső a Minox-tól megszokott kiváló optikai rendszert rejt. Precízen megmunkált optikai elemei rendkívül tiszta, világos és kontrasztos képet nyújtanak. Egyetlen okulár beállítással a binokulár 12 méter távolságtól végtelenig éles képet ad, így nincs szükség az élességállítással vacakolni az instabil fedélzeten. Természetesen a tubus belseje nitrogén gázzal töltött, így a műszer vízálló és páramentes, sőt lebeg a vízben.

A teljesen integrált iránytűnek köszönhetően a műszer rendkívül ergonomikus. A digitális iránytű a távcső házának belsejében került elhelyezésre, ami az analóg iránytűs távcsövekkel szemben jóval kényelmesebb használatot biztosít. A különlegesen szilárd, csúszásmentes gumi bevonat igazán alkalmassá teszi a vízközeli használatra. A szemkagylók cserélhetőek, így akár a mellékelt gumi külsejű szemkagylók is használhatóak a gyárilag felhelyezett kitekerhetők helyett.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 7 x
Objektív átmérő: 50 mm
Súly: 1250 g
Méret (MxSz): 195 x 72 x 160 mm
Váz anyaga:
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Porro 
Bevonat: Fully multicoated 
Látómező: 7.1 °
Látómező: 126 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 7 m
Betekintési távolság: 22 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 7.1 mm
Relatív fényesség index: 51 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.