Minox BN 7x50 DC digitális iránytűs binokulár

A termék forgalmazása megszünt!

A Minox BN 7x50 DC binokulár elsősorban a vizi sportok, a hajózás szerelmeseinek készült. Ez az új generációs, innovatív megoldásokat felmutató távcső a legmagasabb minőségi igényeket is kielégíti. 

A látőmező közepén megjelenő, integrált digitális iránytű rendkívül gyors és pontos. A kijelzés precíz kilengés kompenzációval van ellátva, így az iránytű a legnagyobb pontossággal működik. Saját magunk választhatjuk ki, hogy a látómező közepén az iránytű vagy a digitális fokbeosztás jelenjen meg. Ráadásul egyetlen gombnyomásra a hajózásban legfontosabb információk pillanatok alatt rendelkezésünkre állnak, 360°-ban a látómező közepén: digitális iránytű kijelzés, objektumok magasságának becslése. A Minox BN 7x50 DC távcsővel sohasem veszíti szem elől a fontos adatokat. 

A távcső a Minox-tól megszokott kiváló optikai rendszert rejt. Precízen megmunkált optikai elemei rendkívül tiszta, világos és kontrasztos képet nyújtanak. Egyetlen okulár beállítással a binokulár 12 méter távolságtól végtelenig éles képet ad. Természetesen a tubus belseje nitrogén gázzal töltött, így a műszer vízálló és páramentes, sőt lebeg a vízben.

A teljesen integrált iránytűnek köszönhetően a műszer rendkívül ergonomikus. A digitális iránytű a távcső házának belsejében került elhelyezésre, ami az analóg iránytűs távcsövekkel szemben jóval kényelmesebb használatot biztosít. A különlegesen szilárd, csúszásmentes gumi bevonat igazán alkalmassá teszi a vízközeli használatra. Az elfordítható szemkagylók megakadályozzák, hogy a megfigyelés során oldalról zavaró napfény jusson a szemünkbe. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.