Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox BL 10x52 HD binokulár

A termék forgalmazása megszűnt!

Az új Minox BL 10x52 HD binokulár a nagy teljesítményű HD optikával tűéles, részletgazdag képeket és természetes színeket biztosít. A Minox távcsövei igazi német precizitással és kimagasló odafigyeléssel készülnek, ami hatványozottan igaz a Minox BL modellre. A távcső kimagasló fényerejével, kiváló optikai tulajdonságaival és ergonomikus kialakításával emelkedik versenytársai fölé. Gyenge fényviszonyok között és szürkületben is remekel, ezért főként vadászathoz és állatok megfigyeléséhez ajánljuk.

A BL sorozat robusztus kivitelével, kényelmes fogást biztosító konstrukciójával és kis súlyával tűnik ki a Minox binokulárok között, érezhetően könnyebb az ugyanilyen paraméterekkel rendelkező más binokulároknál. A gumírozott távcsőváz csúszásmentes, biztos fogást tesz lehetővé. Az élességállító kerék nem csupán gyors, kényelmes fókuszálást nyújt, de a végtelen állásra az ujjainkkal jól kitapintható jelölés hívja fel a figyelmet. Így még alacsony fényviszonyok mellett is pillanatok alatt fókuszálhatunk a távoli vadra vagy más tereptárgyra. A 10x nagyítással még a nagy távolságban lévő tárgyakat is részleteiben figyelhetjük meg.

Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák fázisbevonattal is ellátottak a még élénkebb színek érdekében. A távcső belsejébe töltött nitrogén gáz megakadályozza az optikák belső felületének párásodását hirtelen hőmérséklet-változás esetén. Esős, nedves körülmények között is nyugodtan magunkkal vihetjük a binokulárt, hiszen a fejlett szigetelési megoldásoknak köszönhetően 5 méter mélységig vízálló

Köszönhetően a binokulár 18 mm-es pupillatávolságának, még szemüveggel is könnyen belátható a teljes látómező - a kényelmes betekintési távolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be. Egy széles neoprén nyakpánt, okulársapka, valamint egy készenléti tok még az alapcsomag része.

A Minox a "Komfort Garancia" keretében a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások esetében 30 évig garantálja az ingyenes alkatrészellátást és a kedvezményes (sőt, sok esetben ingyenes) munkadíjat. Ennek azonban ennek feltétele a vásárlást követő 30 napon belüli internetes regisztráció, ami ide kattintva érhető el.

Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 52 mm
Súly: 950 g
Méret (MxSz): 175 x 140 x 60 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully multicoated 
Látómező: 6.5 °
Látómező: 114 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3.5 m
Betekintési távolság: 18 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 5.2 mm
Relatív fényesség index: 27 
Szürkületi érték: 22.8 
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.