H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox BF 10x42 BR binokulár (új)

Minox BF 10x42 BR binokulár (új)
megerősített fémház, újabb optikai bevonatok
 (5)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 5 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
64 900 Ft
1-2 héten belül

A Minox BF 10x42 BR a Minox BF távcső új sorozatának modellje. Meglepően alacsony ára ellenére rendelkezik mindazon paraméterekkel, melyek a legfelsőbb kategóriát jellemzik. Ráadásul e legújabb szériát az új és formabontó dizájn, a megerősített alumínium fémház, valamint az újabb típusú optikai bevonatok jellemzik.

Ideális társa mindazoknak a Minox BF 10x42 BR új binokulár, akik utazáshoz, sportoláshoz, természetjáráshoz keresnek egy kedvező árú, de igen kimagasló minőségű látcsövet. A 10x nagyítás már erősebb nagyítást igénylő megfigyelésre is alkalmassá teszi a távcsövet 8x-os nagyítású társához képest (utóbbi inkább keresőtávcsőnek ajánlott).

A Minox BF 10x42 BR új binokulár külső megjelenésében megújult, merőben új formatervezés jellemzi. A kivitelezés kézbe simulóvá tette az eszközt, a külső gumiborításnak köszönhetően pedig biztonságosan, csúszásmentesen fogható a megfigyelés során. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga a magasabb minőségű BAK4.

Az újabb Minox BF 10x42 BR binokulár prizmáit - ebben az árkategóriában nem megszokott módon - a korábbinál is jobb teljesítményt nyújtó fázisbevonattal látták el - ez azt jelenti, hogy most még tökéletesebb színvisszaadásra, élénkebb kontrasztra, és a részletek kiváló visszaadására számíthatunk, még gyengébb fényviszonyoknál is. 

A Minox BF 10x42 BR új binokulár betekintési távolsága (pupillatávolság) az előd szériánál már megismert 15 mm, ez pedig a szemüvegesek számára is elfogadható - a kényelmes betekintési távolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be. A binokulár nitrogéntöltésű, ami megakadályozza a belső részek párásodását, védi az eszközt a portól, valamint akár 3 m mélységig vízállóvá teszi az eszközt.

A csomagban találunk egy hordtáskát, széles nyakpántot valamint okulárvédő sapkákat. Azok számára, akik fontosnak tartják, hogy az objektív ne karcolódjon a használat során, javasoljuk objektívhez illő védősapkák megvásárlását - ezek a gyári alapcsomagnak sajnos nem részei.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (5)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 660 g
Méret (MxSz): 140 x 127 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC + Phase Coating 
Látómező: 6 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.2 m
Betekintési távolság: 15 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 4.2 mm
Relatív fényesség index: 18 
0

Kiemelten ajánljuk

Objektívvédő sapka 42 mm-es binokulárhoz (1 db) Objektívvédő sapka 42 mm-es binokulárhoz (1 db)
1 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.