Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Minox B X-Lite 8x56 BR binokulár

Minox B X-Lite 8x56 BR binokulár
^A 30 év jótálláshoz kérjük regisztrálja a terméket a Minox weboldalon
2 év (Minox Comfort: 30 év) garancia
Értékelés:
1
119 900 Ft
Készleten

A Minox B X-Lite 8x56 távcső egy új vadász távcső család legnagyobb teljesítményű darabja igazi szürkületi vadász távcső amelybe a gyártó hosszú évek szakmai tapasztalatát hasznosította.

A Minox BV 8x56 vadásztávcső robosztus felépítésű, ugyanakkor a nyitott hidas kivitel révén még biztosabb fogást és méretéhez képest alacsony tömegű, így jobban hordozható elődeinél. A külső gumiborításnak köszönhetően az eszköz azonban biztonságosan kézben tartható. Az optikai rendszer kitűnő fényhasznosító képességét, éles és kontrasztos leképezését garantálja, hogy minden felületen többrétegű tükröződéscsökkentő réteget találunk, ezen túlmenően a tetőél prizmák anyaga BAK4. A prizmák fázisbevonattal is ellátottak a még élénkebb színek érdekében. A látcső látómezeje 1000 m-en 112 m, ami igen kényelmes megfigyelést tesz lehetővé.

A Minox BV 8x56 pupillatávolsága 19,8 mm, mely szemüvegesek számára is teljesen megfelelő - a kényelmes betekintési távolságot csavaros szemkupakkal állíthatjuk be, ráadásul +-3 dpt értékkel korrigálható a két szem esetleges eltérése. A vadásztávcső nitrogéntöltéssel ellátott, ami megakadályozza a belső részek párásodását, valamint IPX7-es védettsége megóvja véletlen vízbeesés alkalmával is.

A Minox BV 8x56 vadásztávcső tartozéka egy kényelmes vállszíj, okulár és objektív kupakok, puha tok, valamint  egy mikroszálas törlőkendő.

A Minox a "Komfort Garancia" keretében a rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodások esetében 30 évig garantálja az ingyenes alkatrészellátást és a kedvezményes (sőt, sok esetben ingyenes) munkadíjat. Ennek azonban feltétele a vásárlást követő 30 napon belüli internetes regisztráció, ami ide kattintva érhető el.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 970 g
Méret (MxSz): 166 x 147 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multicoated 
Látómező: 6.41 °
Látómező: 112 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3 m
Betekintési távolság: 19,8 mm
Szemtávolság: 60-76 mm
Kilépő pupilla: 7 mm
Relatív fényesség index: 49 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.