H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Manfrotto Compact Advanced fotóállvány

Manfrotto Compact Advanced fotóállvány
Alumínium állvány cseretalpas 3D fejjel, tartozék tokkal
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
35 900 Ft
Készleten

Manfrotto Compact Advanced fotóállvány  A Compact sorozat legsokoldalúbb tagja, amely ahogy neve is mutatja a könnyű súlyával és apró méretével hívja fel magára a figyelmet. 

Nem csupán könnyű, hanem cseretalppal rendelkező  3D feje igen precíz mozgatásra alkalmas, összecsukható mozgatókarja révén a fej is a "Compact"-ság jegyében lett tervezve.
Teherbírása 3 kg, ezáltal 60 mm vagy annál kisebb spektívek, éjjellátók, hőkamerák, könnyű keresőtávcsövek és fotó/videó eszközök hordozására ideális.
Fotósok számára érdekesség, hogy a középső oszlop egy mozdulattal kivehető és megfordítható, ezáltal az állvány alkalmassá tehető egészen a föld közeli állásból történő használatra is. 

Manfrotto Compact Advanced fotóállvány összecsukva csupán 44 cm hosszú, munkamagassága maximum 165 cm-ig növelhető. Tömege csupán 1.42, ezáltal nem okoz nehézséget hosszabb túrák során sem a hordozása.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.