H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Lacerta Smart 8x34 binokulár

Lacerta Smart 8x34 binokulár
Kompakt méret, kiváló képminőség. Ideális kirándulásra, madárlesre
 (2)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
33 000 Ft
Készleten

Ez a Lacerta Smart 8x34 binokuláris távcső nagyon jó ár/érték arányú modell. Kis méretének és tömegének köszönhetően ideális arra, hogy magunkkal vigyük kirándulásra, madárlesre vagy cserkelni, de még nem annyira kicsi, hogy az optikai teljesítményben kompromisszumot kelljen kötnünk, mint pl. a zsebtávcsövek esetén.

A 34 mm-es objektív átmérő elegendő fényt és felbontást ad ahhoz, hogy normális nappali körülmények között szép, éles, kontrasztos és világos képet lássunk, de még borongós, enyhe szürkületi időben is nagyon jól teljesít a távcső. Ezt a modellt átlagos felhasználásra ajánljuk azoknak, akik megelégednek a kisebb nagyítással is.

Az optikai elemek minden felületen FMC bevonattal rendelkeznek, így a távcsőben nincs szellemkép és zavaró reflexió, illetve a fényáteresztés is igen magas. A prizmák drágább, BAK4-es üvegből készültek, ami szintén a nagyon jó képalkotást szolgálja. A látómező is elég széles, 124 m-t fog át 1000 méter távolságból.

A betekintési távolság (szemtávolság) igen nagy, a feltekerhető szemkagylónak köszönhetően szemüveggel vagy anélkül is ideális pozícióba állíthatjuk a távcsövet, így nagy előnye, hogy kényelmesen belenézhetünk. A Lacerta Smart 8x34 fogása kényelmes, a pupillatávolság pedig széles tartományban (55-76 mm) állítható, ezért még a kisebb gyerekek is bele tudnak nézni.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (2)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 34 mm
Súly: 457 g
Méret (MxSz): 130 x 120 x 45 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: Fully Multicoated (FMC) 
Fázisbevonat: Nem 
Látómező: 7 °
Látómező: 124 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3.5 m
Betekintési távolság: - mm
Szemtávolság: 55-76 mm
Kilépő pupilla: 4.3 mm
Relatív fényesség index: 18 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.