H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Kowa Prominar BD 8x56 XD binokulár

Kowa Prominar BD 8x56 XD binokulár
Prominar XD lencsék, C3 prizmabevonat
 (3)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
149 900 Ft
Készleten
Ezt is fontolja meg:
Armytek Predator Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű
34 900 Ft
27 920 Ft
Armytek Viking Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű
34 900 Ft
27 920 Ft

Az új Kowa Prominar BD 8x56 XD binokulárt elsősorban a vadászok igényeihez igazítva fejlesztették ki. De azok számára is ajánlja a gyártó, akik a mindennapos használat során ragaszkodnak a prémium eszközhöz, valamint a gyengébb látási viszonyok (szürkület, hóesés, köd) között is világosabb képet adó, nagyobb lencseátmérőjű modellekhez.

A Kowa Prominar BD 8x56 XD távcső kitűnik a mezőnyből magas minőségű optikájával, ultrakönnyű, ám mégis masszív felépítésével, valamint nagyon kicsi közelfókuszával (3 méter!) - akár ilyen közelről is megfigyelheti vele a természet életét, rejtett titkait. A távcső belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, így ellenáll az esőnek, hónak és a légköri nedvességnek is.

A 8x-os nagyításhoz társuló 56 milliméteres lencseátmérő ideális a vadászok, illetve más, szürkületi megfigyelést végzők számára - ez a kombináció ugyanis elég fényt juttat a szembe ahhoz, hogy még szürkületben is világos, tiszta képet kapjunk.

Új megoldások a magas képminőségért

A prémium képalkotásért több tényező is "felel" a Kowa Prominar BD 8x56 XD távcsőben. A gyártó saját fejlesztésű, Prominar XD lencsetagjai gondoskodnak a színi hiba extrém mértékű visszaszorításáról, valamint a nagyon magas képkontraszt biztosításáról, a teljes látómezőben.

A 99 %-os vagy a feletti fényhasznosítást a binokulár tetőélprizmáin alkalmazott C3 bevonat garantálja. Ennek a bevonatnak is köszönhetően a távcső világosabb és élesebb képet alkot versenytársainál, mi több, még a színek pontos visszaadását is biztosítja. Ugyanezen célt szolgálják a minden lencsén és minden üvegtagon alkalmazott, többrétegű optikai bevonatok is.

Szintén az optikai fejlesztéseknek köszönhető a binokulár nagyon kicsi, mindössze 3 méteres közelfókusza - akár ilyen közelről is megfigyelhetik vele az élővilágot; a vadak, madarak, általában az állatok viselkedését.

Kompakt, erős, vízálló

A Kowa Prominar BD 8x56 XD binokulárt speciális magnéziumötvözetből készítik. Éppen ezért könnyű, de robusztus, ütésálló. Teljesítményéhez képest súlya kicsinek mondható (1050 gramm), így hosszú ideig kézben tartva sem fáradunk el megfigyelés közben.

Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, ami megakadályozza, hogy akár a legmostohább körülmények között (erős eső, havazás, köd) nedvesség kerüljön az eszköz belsejébe. Víz alatti használatra ugyanakkor a binokulár nem alkalmas.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (3)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 56 mm
Súly: 1050 g
Méret (MxSz): 168 x 148 x 70 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: C3 
Fázisbevonat:
Látómező: 6.0 °
Látómező: 105 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 3.0 m
Betekintési távolság: 57-72 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: - mm
Relatív fényesség index: 49 
0

Kiemelten ajánljuk

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Armytek Viking Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű Armytek Viking Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű
34 900 Ft  27 920 Ft
Armytek Predator Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű Armytek Predator Pro taktikai fegyverlámpa - hideg fehér fényű
34 900 Ft  27 920 Ft
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.