H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
Kedves Vásárlóink! A koronavírus járvány súlyosbodása miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát. Ezen túlmenően szájmaszk használata is kötelező! Megértésüket köszönjük.

Kowa BD II 10x42 XD binokulár

Kowa BD II 10x42 XD binokulár
XD lencsék, C3 prizmabevonat
 (1)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
142 900 Ft
Készleten

A Kowa BD II 10x42 XD távcsövet azok igényeihez optimalizálta a gyártó, akik a mindennapos használat során kimagasló minőségű eszközre vágynak. Magas minőségű optikájával, ultrakönnyű, ám mégis masszív felépítésével, extrém kicsi közelfókuszával (1.5 méter!), valamint a korábbi modellekhez képest 20 százalékkal megnövelt látómezőjével tűnik ki a mezőnyből. Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, így ellenáll az esőnek, hónak és a légköri nedvességnek is.

Új megoldások a magas képminőségért

A különösen jó képalkotásért több tényező is "felel" a Kowa BD II 10x42 XD távcsőben. A gyártó saját fejlesztésű, XD lencsetagjai gondoskodnak a színi hiba extrém mértékű visszaszorításáról, valamint a nagyon magas képkontraszt biztosításáról, a teljes látómezőben.

A kimagasló fényhasznosítást a minden lencsén és minden üvegtagon alkalmazott, többrétegű optikai bevonatok garantálják. A tetőél prizmákra felvitt C3 tovább növeli a távcső képének színhűségét.

Szintén az optikai fejlesztéseknek köszönhető a távcső egyedien kicsi, mindössze 1.5 méteres közelfókusza - akár ilyen közeli tárgyat is megfigyelhet vele, 10x-os nagyításban, "makrózós" stílusban. Ideális növények, rovarok közeli megfigyeléséhez is.

Kompakt, erős, vízálló

A Kowa BD II 10x42 XD binokulárt speciális magnéziumötvözetből készítik. Éppen ezért könnyű, de robusztus, ütésálló. Súlya egy 32 mm-es általános binokuláréhoz közelít, de minden körülmények között hozza a legjobb, 42 mm átmérőjű távcsövek teljesítményét. Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, ami megakadályozza, hogy akár a legmostohább körülmények között (erős eső, havazás, köd) nedvesség kerüljön az eszköz belsejébe. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 10 x
Objektív átmérő: 42 mm
Súly: 645 g
Méret (MxSz): 132 x 126 x 51 mm
Váz anyaga: fém 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: C3 
Fázisbevonat: Igen 
Látómező: 7.2 °
Látómező: 126 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.5 m
Betekintési távolság: 17 mm
Szemtávolság: 57 - 76 mm
Kilépő pupilla: 4.2 mm
Relatív fényesség index: 18 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.