H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Kowa BD 8x25 DCF binokulár

Kowa BD 8x25 DCF binokulár
C3 prizmabevonat
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 10 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
78 900 Ft
Rendelésre

A KOWA binokulárok a prémium kategóriát képviselik a távcsövek világában. Ennek megfelelően az új DCF sorozat tagjait is azok igényeihez optimalizálta a gyártó, akik a mindennapos használat során is prémium eszközre vágynak.

A Kowa Prominar BD 8x25 DCF távcső magas minőségű optikájával, ultrakönnyű, ám mégis masszív felépítésével tűnik ki a mezőnyből. Egyedien kicsi, 1.8 méteres közelfókusza - akár ilyen közeli tárgyat is megfigyelhet vele, 8x-os nagyításban. Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, így ellenáll az esőnek, hónak és a légköri nedvességnek is. A tetőél prizmás, ultra könnyű (320 g) binokulárt magunkkal vihetjük kirándulásra, focimeccsre, a lóversenypályára - és lényegében bárhová, ahol gyorsan bevethető, ám kis méretű távcsőre van szükségünk.

A gumiborítású markolat nem csupán kényelmes, de stabil fogást is biztosít, még nedves időben is. Az elforgatható gumi szemkagylóknak köszönhetően könnyen megtalálhatjuk az ideális betekintési pozíciót.

Új megoldások a magas képminőségért

A prémium képalkotásért több tényező is "felel" a Kowa BD 8x25 DCF távcsőben. A magas minőségű lencsék gondoskodnak a színi hiba extrém mértékű visszaszorításáról, valamint a nagyon magas képkontraszt biztosításáról, a teljes látómezőben.

A 99 százalékos vagy a feletti fényhasznosítást a binokulár tetőélprizmáin alkalmazott C3 bevonat garantálja. Ennek a bevonatnak is köszönhetően a távcső világosabb és élesebb képet alkot versenytársainál, mi több, még a színek pontos visszaadását is biztosítja. Ugyanezen célt szolgálják a minden lencsén és minden üvegtagon alkalmazott, többrétegű optikai bevonatok is.

A betekintési távolság (szemtávolság) igen nagy, a feltekerhető szemkagylónak köszönhetően szemüveggel vagy anélkül is ideális pozícióba állíthatjuk a távcsövet, így nagy előnye, hogy kényelmesen belenézhetünk.

Belsejét nitrogéngázzal töltötték fel, ami megakadályozza, hogy akár a legmostohább körülmények között (erős eső, havazás, köd) nedvesség kerüljön az eszköz belsejébe. Víz alatti használatra ugyanakkor a binokulár nem alkalmas.
Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Nagyítás: 8 x
Objektív átmérő: 25 mm
Súly: 320 g
Méret (MxSz): 111 x 107 x 39 mm
Váz anyaga: polikarbonát 
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Optikai rendszer
Prizmák anyaga: BAK4 
Prizmák típusa: Tetőél prizma 
Bevonat: FMC 
Fázisbevonat:
Látómező: 6.3 °
Látómező: 110 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 1.8 m
Betekintési távolság: 15.8 mm
Szemtávolság: - mm
Kilépő pupilla: 4.1 mm
Relatív fényesség index: 9.6 
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.