H-P: 9:30-17:00
       Szo: ZÁRVA
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Hikvision 6XF hőkamera

Hikvision 6XF hőkamera
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
139 900 Ft  129 900 Ft
Készleten

A Hikvision 6XF hőkamera egy sokoldalú, kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászat során vagy az állatok megfigyelésére de ezen túlmenően hasznos lehet biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 720x540 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A Hikvision 6XF hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. Akár 180 méter távolságból észlelhető egy ember vagy egy szarvas méretű objektum. 1x nagyításának köszönhetően hatalmas látómezeje van. 

A Hikvision 6XF beépített akkumulátorának segítségével több mint 7 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető. Beépített memóriájának köszönhetően eltárolhatjuk a készülékben látott képet. 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 160 x 120 pixel
Nagyítás (alap): 1 x
Nagyítás (digitális): 1 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCD 
Kijelző felbontása: 720 x 540 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 24 x 18 °
Érzékelési távolság: 180 m
Működés időtartama: 7 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 158 x 61 x 57 mm
Súly: 250 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.