H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov távcső és mikroszkóp bolt

Hikmicro Thunder 2.0 TQ50PC hőkamera előtét

SKU: 04155
Szállítási költség : 0 Ft-tól
Beszerzés alatt
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év (szenzor: 10 év)
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
1 309 900 Ft
Hűségpontok: 13099 pont
6000+ vásárlói értékelés
1000+ termék készleten
17 év tapasztalat

A Hikmicro Thunder 2.0 TQ50PC hőkamera előtét a korábbi sorozat képességeit jóval meghaladó több ponton továbbfejlesztett Thunder 2.0 család legfejlettebb tagja. 

Számos ponton találunk változtatásokat a belső és külső tulajdonságokban egyaránt. Ilyen például a fókusz állító gomb reformja, amely a jobb és a balkezesek számára egyaránt kényelmes állításra ad lehetőséget. Mivel az élességállító gomb a készülék elején és annak tetején helyezkedik el, precízebben állítható a szokásos élességállító gyűrűs megoldásokhoz képest és nem zavar a célzásban sem a használata.

Szintén fontos változás, hogy a gyártó átjárhatóbbá tette megkönnyítette az elterjedt rusan adapterekkel történő rögzítést, így már közvetlenül feltekerhetőek az M52 x 0.75 menetű rusan adapterek, nem kellenek további köztes adapterek, ezáltal rendkívül stabilan rögzíthető. A Hikmicro Thunder 2.0 sorozatnál a gyártó hosszabb kapacitású akkumulátort tervezett a készülékhez, amely tölthető a készüléken belül, de külön tötlőplafformot is találunk az alapcsomagban, valamint egy USB-C töltőkábelt is mellékel a gyártó. Az új akkumulátorokat teljes sötétben is gyorsan és nesztelenül cserélhetjük a pólusok véletlen felcserélésének esélye nélkül. Ezekkel az akkumulátorokkal akár 6.5 óra üzemidő is elérhetővé válik. Még mostoha körülmények között is biztonságosan használható a hőkamera, amire az IP67-es minősítés mellett a magnézium ötvözetű strapabíró ház jelent biztosítékot

A hőkamerákkal, előtétekkel szemben mára már elvárás a felvételkészítési lehetőség, amelyet a Hikmicro Thunder 2.0 család minden tagja kiválóan teljesít. Beépített 16 GB memóriája segítségével könnyen megörökíthető a látott kép, -sőt lehetőség van a lövésre aktiváló felvételkészítésre is, amely ilyenkor nem csak a lövés utáni, hanem a lövés előtti időszak felvételét is rögzíti. Sokat segít a Magyar-nyelvű menü, amelyet nem csak a részletgazdag 1024 x 768 felbontású OLED kijelző révén, hanem a gyártó applikációját használva okostelefonunkon keresztül is elérhetünk. A WiFi-n keresztül ezáltal nem csak az élőképet láthatjuk nagyobban, hanem még távvezérelhetővé is válik készülékünk.

A Hikmicro 12 mikronos érzékelői hihetetlenül részletgazdagon mutatják a hőkülönbségeket. Az érzékeny F 1.0 objektív és a Hicmikro FALCON hőkamerában már bizonyított NETD 20 mk érzékenységű érzékelővel döbbenetes 2600 méter távolságban is detektálható egy ember-alak.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640 x 512 pixel
Hőfelbontás (NETD): 20 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 1 x
Nagyítás (digitális): 1 x
Kijelző felbontása: 1024 x 768 pixel
Érzékelési távolság: 2600 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: OLED 
Látómező (horizontális x vertikális): 8.78 × 7.03 °
Működés időtartama: 6.5 óra
Cserélhető akkumulátor: Igen 
Méretek: 196.12 × 73.31 × 68.5 mm
Súly: 553 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.