H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Hikmicro Lynx PRO LH15 hőkamera

Hikmicro Lynx PRO LH15 hőkamera
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
455 700 Ft

A Hikmicro Lynx PRO LH15 hőkamera egy sokoldalú, kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászat során vagy az állatok megfigyelésére de ezen túlmenően hasznos lehet biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A Hikmicro Lynx PRO LH15 a Hikmicro Lynx PRO LE15 hőkamerához képest sok tekintetben jelent előrelépést: jóval nagyobb bolométer érzékelőjével, tágabb látómezejével valamint hatalmas kijelzőjével meggyőző előnyöket nyújt. 

 A 1280 x 960 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, mindezt a hőkamera 50 Hz képfrissítéssel, tehát akadozás mentesen mutatja. A Hikmikcro Lynx PRO LH15 hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés (1.5 méter puha talajra) és vízálló (IP67), ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. Akár 708 méter távolságból észlelhető egy ember vagy egy szarvas méretű objektum (a tényleges azonosítás ennek a távolságnak körülbelül az egyharmada). Alap, 1.4 x nagyításának köszönhetően nagy látómezeje van, a nagyítást digitális úton akár 11.8 x -ra is beállíthatjuk. 

A Hikmicro Lynx PRO LH15 beépített akkumulátorának segítségével WiFi használatával több mint 6 órán keresztül, anélkül akár 7.5 órán át folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A készülék USB-C csatlakozású töltőkábel segítségével számítógépről tölthető. Beépített 8 GB memóriájának köszönhetően eltárolhatjuk a készülékben látott képet, sőt videófelvételt is készíthetünk.

A kamerán kívül a csomag tartalmazza mikró USB-kábelt, védőtokot, csuklópántot, mikroszálas törlőkendőt, valamint magyar nyelvű kezelési útmutatót.

Az USB töltő nem része a csomagnak, fontos, hogy olyan töltőt vásároljunk a készülékhez amely legalább 2.4 A töltőáramra képes, különben hamisan mutathatja feltöltöttnek a készüléket!

WiFi-s-kapcsolathoz a HIKMICRO SIGHT magyar nyelvű aplikációt kell letölteni, amely Androidos ill IOS felületre is elérhető.
  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 384 x 288 pixel
Hőfelbontás (NETD): 35 mK
Pixelméret: 12 µ
Nagyítás (alap): 1.47 x
Nagyítás (digitális): 1.47-11.6 (8x) x
Kijelző felbontása: 720 x 540 pixel
Érzékelési távolság: 708 m
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCOS 
Látómező (horizontális x vertikális): 17.5 x 13.1 °
Működés időtartama: 7.5 óra
Cserélhető akkumulátor:
Méretek: 158 x 61 x 57 mm
Súly: 290 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.