H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Hikmicro LC06 hőkamera

Hikmicro LC06 hőkamera
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
152 900 Ft
Készleten

A Hikmicro LC06 hőkamera egy sokoldalú, kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászat során vagy az állatok megfigyelésére de ezen túlmenően hasznos lehet biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 720x540 pixel felbontású LCOS kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, mindezt a hőkamera 50Hz képfrissítéssel, tehát akadozás mentesen mutatja. A Hikvision 6XF hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. Akár 219 méter távolságból észlelhető egy ember vagy egy szarvas méretű objektum. 1x nagyításának köszönhetően hatalmas látómezeje van. 

A Hikvision 6XF beépített akkumulátorának segítségével több mint Wifi használataával 7.5 órán keresztül, anélkül akár 10 órán át folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről tölthető. Beépített 8 GB memóriájának köszönhetően eltárolhatjuk a készülékben látott képet, sőt videófelvételt is készíthetünk.

A kamerán kívül a csomag tartalmazza mikró USB-kábelt, védőtokot, csuklópántot, mikroszálas törlőkendőt, valamint magyar nyelvű kezelési útmutatót.

Az USB töltő nem része a csomagnak, fontos, hogy olyan töltőt vásároljunk a készülékhez amely legalább 2.4A töltőáramra képes, különben hamisan mutatja feltöltöttnek a készüléket!

Wifis-kapcsolathoz a T-VISION aplikációt kell letölteni, amely Androidos ill IOS felületre is elérhető.  

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 160 x 120 pixel
Nagyítás (alap): 0.6 x
Nagyítás (digitális): 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: LCOS 
Kijelző felbontása: 720 x 540 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 24.66 x 16.5 °
Érzékelési távolság: 219 m
Működés időtartama: 10 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 158 x 61 x 57 mm
Súly: 250 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.