Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Guide TA435 hőkamera előtét

A termék forgalmazása megszűnt!

A Guide TA435 hőkamera előtét egy kisméretű, kompakt eszköz, amelyet a legtöbb fegyvertávcsőre Rusan adapter segítségével lehet csatlakoztatni, amelyet azonban külön kell megvásárolni a termékhez. A TA435 kettő CR123A típusú elemmel vagy kettő CR16340 tölthető akkumulátorról üzemeltethető, amellyel 25°C-on körülbelül 3 órán keresztül működtethető az előtét.

Objektívje 1x-es induló (optikai) nagyítást tesz lehetővé, ami digitális úton kétszerezhető illetve négyszerezhető. 42, 50, 56 mm-es, vagy ezeket megközelítő átmérőjű frontlencsével rendelkező céltávcsövek elé szerelhető egyfajta 1x-es optikai illetve 2-4x digitális nagyítású előtétként. A céltávcső-adapter nem tartozék, ezt a használni kívánt nappali céltávcső frontlencse-átmérőjének megfelelően kell kiválasztani. Például egy 56 mm-es tubusú céltávcsőhöz a hőkamerát a Guide TA435 csatlakozó Rusan adapterhez nevű termék és a Rusan objektív adapter 56 mm külső átmérőjű tubusokra nevű termék együttes használatával lehet csatlakoztatni, azonban ha más átmérőjű tubusokra is fel szeretnénk rakni, akkor már csak, a megfelelő átmérőjű "Rusan objektív adapter"-re lesz hozzá szükség.

A hőkamera érzékelőjének (mikrobolométer háló) felbontása 400x300 pixel. A kijelző is fontos megkülönböztető minőségi elem - a hőkamerába a gyártó tekintélyes 1024x768 pixel felbontású OLED kijelzőt épített. Az OLED technológia olyan előnyökkel bír az LCD technológiához képest, mint a gyorsabb válaszidő, az alacsonyabb tömeg, a hosszabb élettartam, valamint alacsony hőmérsékleten az LCD-k hajlamosak az elsötétedésre, míg az OLED érzékelők akár -30°C-ban is kifogástalanul működnek.

A képfrissítés frekvenciája 50 Hz, ami biztosítja a folyamatos, életszerű képet az érzékelő személy számára, még a gyorsan mozgó megfigyelt objektumok esetén is (25 Hz-es képfrissítési frekvencia alatt a hőkamerában figyelt, mozgó objektum képe "szaggat", a mozgás nem tűnik folyamatosnak az emberi szem számára). A Guide TA435 hőkamera előtét 5 üzemmód közel választhatunk amely a választott környezethez leginkább illő képet mutatják, ezek: általános / város / erdő / hó / sivatag.  Négyféle "forró pont" kiemeléssel gyorsabbá válik a detektálás, fehér / fekete / piros / zöld módok közül választhatunk.

Bluetooth kapcsolaton keresztül a TA435 hőkamera előtét távirányítóval is használható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 400x300 pixel
Nagyítás (alap): 1 x
Digitális zoom: 4 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: Színes OLED 
Kijelző felbontása: 1024X768 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Érzékelési távolság: 500-2400 m
Működés időtartama: 3 óra
Külső áramforrás:
Méretek: 150X52X57 mm
Súly: 400 g
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.