Guide IR510X hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

A Guide IR510X hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

Az LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A látott kép a beépített memóriára jpg formátumban rögzíthető, valamint a készülék a mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL/NTSC formátumban külső eszközzel is rögzíthető.  A Guide IR510X hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete, fehér és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhető a célpont.

A hőkamera beépített akkumulátorának segítségével legalább 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Guide esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel tölthető.  Csekély tömege (375 g) és kis mérete révén (168x67x62mm) könnyen hordozható eszköz, amely nem hagy cserben még -10°C-ban sem. .

Érzékelő felbontása: 400x300 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: színes LCOS 
Kijelző felbontása: 300x224 pixel
Nagyítás: 1 x
Digitális zoom: 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): - °
Érzékelési távolság: 300 m
Működés időtartama: 5 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 168x67x62 mm
Súly: 375 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29