H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera

Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera (25 mm)
25 mm objektív, 17 um pixel
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 3 év
450 000 Ft
399 900 Ft
Készleten

A Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A legújabb generációs 720x540 pixeles LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, de a beépített WIFI funkcióval okostelefonunk nagyobb képernyőjét is használhatjuk a hőkamerához. A látott kép a 16 Gb méretű beépített memóriára jpg formátumban rögzíthető, valamint a készülék a mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL/NTSC formátumban külső eszközzel is rögzíthető.  A Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. A készülék 1.2x-es nagyítása digitális úton 1x - 4x közötti mértékben növelhető, mellyel akár 4.8x-ös nagyítás érhető el, mellyel a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak.Fekete, fehér és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhető a célpont.

A hőkamera beépített akkumulátorának segítségével legalább 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Guide esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel tölthető. Csekély tömege (375 g) és kis mérete révén (168x67x62mm) könnyen hordozható eszköz, amely nem hagy cserben még -10°C-ban sem.

A termék detektálási távolsága ember méretű objektum esetén kb. 700 m, ennél nagyobb tárgyak esetén akár az 1700 m-t is elérheti.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 400x300 pixel
Nagyítás (alap): 1.2 x
Nagyítás (digitális): 1.2 - 4.8 x
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: színes LCOS 
Kijelző felbontása: 720×540 pixel
Látómező (horizontális x vertikális): 14.6 x 11.1 °
Érzékelési távolság: 700-1700 m
Működés időtartama: 5 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 168 x 67 x 62 mm
Súly: 375 g
0

Kiemelten ajánljuk

Opticron univerzális satus állványfej Opticron univerzális satus állványfej
17 900 Ft
Opticron autó ablak állványfej Opticron autó ablak állványfej
18 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.