Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera

Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera (25 mm)
25 mm objektív, 17 um pixel
2 év garancia
449 900 Ft
1-3 napon belül

A Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

Az LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás, de a beépített WIFI funkcióval okostelefonunk nagyobb képernyőjét is használhatjuk a hőkamerához. A látott kép a 16 Gb méretű beépített memóriára jpg formátumban rögzíthető, valamint a készülék a mellékelt videó kábel segítségével az eszköz által látott kép PAL/NTSC formátumban külső eszközzel is rögzíthető.  A Guide IR510 Nano 2 WIFI hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően. A 2x-es és 4x-es digitális nagyítás segítségével a részletek könnyebben megfigyelhetővé válnak. Fekete, fehér és piros kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben. A legmelegebb pont keresése funkció megjelöli a legmelegebb hőforrást a kijelzőn, így könnyebben felfedezhető a célpont.

A hőkamera beépített akkumulátorának segítségével legalább 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Guide esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel tölthető. Csekély tömege (375 g) és kis mérete révén (168x67x62mm) könnyen hordozható eszköz, amely nem hagy cserben még -10°C-ban sem.

A termék detektálási távolsága ember méretű objektum esetén kb. 700 m, ennél nagyobb tárgyak esetén akár az 1700 m-t is elérheti.

Kiemelten ajánljuk

Opticron univerzális satus állványfej Opticron univerzális satus állványfej
17 500 Ft
Opticron autó ablak állványfej Opticron autó ablak állványfej
17 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Érzékelő felbontása: 400x300 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 50 hz
Kijelző típusa: színes LCOS 
Kijelző felbontása: 300×224 pixel
Nagyítás: 1 - 4 x
Digitális zoom: 2 - 4 x
Látómező (horizontális x vertikális): 14.6 x 11.1 °
Érzékelési távolság: 700-1700 m
Működés időtartama: 5 óra
Külső áramforrás: Nem 
Méretek: 168 x 67 x 62 mm
Súly: 375 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.