Flir Scout TK hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

A FLIR Scout TK egy sokoldalú kompakt hőkamera, elérhető áron. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 640x480 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A Flir Scout TK hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, tapasztalatok szerint, akár 90 méteres észlelési távolsággal. Videó felvételek és fényképek is rögzíthetőek vele.

A Flir Scout TK beépített akkumulátorának segítségével több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Scout esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

A termékre 2 év jótállás vonatkozik.

Érzékelő felbontása: 160x120 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 9 hz
Kijelző típusa: LCD 
Kijelző felbontása: 640x480 pixel
Nagyítás: 1 x
Digitális zoom: - x
Látómező (horizontális x vertikális): 20x16 °
Érzékelési távolság: 90 m
Működés időtartama: 5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 152 x 50 x 50 mm
Súly: 170 g
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.
5.3.29