Flir Scout II 640 hőkamera

A termék forgalmazása megszünt!

A FLIR Scout II 320 hőkamera egy sokoldalú kompakt hőkamera. Lehetővé teszi a legkisebb hőforrások észlelését és megfigyelését bármely napszakban. A kicsi, egy kézzel is könnyen használható kamera kiváló képet ad még teljes sötétségben is. Jól használható vadászatok során cserkelésre, utánkeresésre és az állatok megfigyelésére. A vadászati célú felhasználáson kívül rendkívül nagy hatékonysággal alkalmazható biztonságtechnikai, otthonvédelmi célokra, illetve mentési és keresési feladatokra. Hasznos társ lehet kempingezés, éjszakai horgászat vagy egyéb éjszakai tevékenységek közben.

A 640x480 pixel felbontású LCD kijelzőn jól észrevehető és részletesen megfigyelhető bármilyen állati és emberi test által kibocsátott hőforrás. A FLIR Scout II 320 hőkamera kis méretének köszönhetően akár a zsebünkben is elfér. Használata rendkívül egyszerű, és ergonomikus kialakításának köszönhetően egy kézzel is könnyen tartható, miközben másik kezünk szabadon marad. A kézre álló gombok segítségével az egyszerű menü könnyen vezérelhető, és teljesen zajmentesen működik, automatikusan igazodik a hőmérséklethez, nincs szükség az állandó és zajos kalibrációra.

Három fokozatú (fekete, fehér és piros - Insert Alert) kiemelés segíti a felhasználót a különböző terep és hőmérsékleti viszonyok között a feladatnak megfelelő optimális érzékelésben.

Ütés és vízálló, ezért még extrém körülmények között is megállja a helyét. Többféle színmód közül választhatunk a felhasználó, a terep és a hőmérsékleti viszonyoknak megfelelően, tapasztalatok szerint, akár 1140 méteres észlelési távolsággal. A készülékhez mellékelt videókábel segítségével NTSC formátumú videó felvételek, illetve fényképek is rögzíthetőek vele.

A Flir Scout II 320 beépített akkumulátorának segítségével több mint 5 órán keresztül folyamatosan és gazdaságosan üzemeltethető. A Scout esetében nem kell bajlódni a lemerült elemek cseréjével. A készülék USB töltőkábel segítségével számítógépről vagy a tartozék hálózati adapter segítségével 230V-os hálózati csatlakozóról tölthető.

A készüléken található egy fehér fényű LED, ami szükség esetén zseblámpaként használható.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Érzékelő felbontása: 640x512 pixel
Képfrissítés frekvenciája: 9 hz
Kijelző típusa: színes LCD 
Kijelző felbontása: 640x480 pixel
Nagyítás: 1 x
Digitális zoom: 2-4 x
Látómező (horizontális x vertikális): 18 x 14 °
Érzékelési távolság: 1140 m
Működés időtartama: 5 óra
Külső áramforrás: Igen 
Méretek: 170 x 59 x 62 mm
Súly: 340 g

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.