H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Explore Scientific ASTRO-R-LITE LED észlelőlámpa

Explore Scientific ASTRO-R-LITE LED észlelőlámpa
Háromféle üzemmód, csíptetős és karabineres rögzíthetőség.
 (5)
5 990 Ft
Készleten

Az Explore Scientific ASTRO-R-LITE LED észlelőlámpa segítségével komfortosabbá válik az éjszaki észlelés.

Szemünk a vörös tartományú fényeket jobban tolerálja. Míg a fehér fény hosszabb-rövidebb ideig lerontja a 20-30 perc alatt adaptálódott éjszakai látásunkat, addig a vörös fénynél nem jelentkezik ez a hatás számottevően. Ha mégis fényre van szükségünk a térképeink böngészéséhez, vagy a felszerelésünk rendezgetéséhez, az Explore Scientific ASTRO-R-LITE LED észlelőlámpa ideális megoldás jelent. A bekapcsoló gomb félig lenyomva tartásával lehet kétféle erősségű világítás között választani, illetve villogó módba váltani, de a fej elcsavarásával a fényerőt is változtatni tudjuk.

Nem elhanyagolható szempont, hogy a lámpa vízálló, ráadásul időtálló fém konstrukció. Az áramellátását egy AA-s ceruzaelem biztosítja, amit a csomagban találunk. A praktikus csíptetővel könnyen rögzíthetjük ruhánkra a lámpát, de a hozzá adott hordozó karabinerrel is biztonságosan rögzíthető elhagyás ellen.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (5)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.