DIPOL D216 5x55 kétszemes éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

A DIPOL D216 5x55 kétszemes éjjellátó nagyon finom felbontásával, nagy érzékenységével, valamint magas képfrissítési frekvenciájával emelkedik ki vetélytársai közül. A gyári, LED-es infravető mintegy 200 méteren világítja be előttünk a teret.  Külső, lézeres infravetővel ellátva pedig a II. generációs éjjellátókéhoz közelítő képet mutat!

A beépített infravető fénysugara fókuszálható, így közeli területet széles sávban éppúgy megvilágíthatunk vele, ahogy egy távoli célpontra is fókuszálhatjuk a fényét, szűk sugárban. 

A nagyfrekvenciás képfrissítési megoldása mozgó objektumok vizsgálatakor teszi igazán erőssé az eszközt, hiszen a viszonylag nagy, 5x-ös nagyításon is használható!

Objektívjeinek átmérője 55 milliméter, fókuszuk 100 mm - így  a DIPOL D216 5x55 kétszemes éjjellátó 5x-ös nagyításra képes. Az objektív fényereje f/5-ös, így minimális lesz a torzítás a látómező szélén.

Ami a kivitelezés finomságait illeti (túl a remek optikai tulajdonságokon). Az éjjellátó háza speciális műanyagból készült, mely könnyebb, és hidegben is komfortosabb fogást biztosít a korábbi változathoz képest. Könnyűsége ellenére mégis masszív és igen ellenálló. Ugyancsak erőssége fejlett energiaellátó rendszere - ennek köszönhetően szinte már kimerült elemekkel is használható az eszköz.

A binokuláris éjjellátó két tubusa fixen szerelt, a szemtávolsága 64 mm, így D216-os modell 59-69 mm-es szemtávolság esetén használható.

DIPOL D216 5x55 kétszemes éjjellátó tetején kialakított sínbe nagyobb erősségű (lézeres) infravet?ket is szerelhetünk, így az eszköz detektálási távolsága akár 500 méterig is növelhető! Az éjjellátó alján szabványos, 1/4"-os fotómenetet találunk, ezen keresztül az eszköz fotóállványra is rögzíthető.

Az éjjellátó védett a hirtelen fellépő erős fénnyel szemben, így az nem károsítja érzékeny elektronikáját.

 
Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus: Kétszemes éjjellátó 
Nagyítás: 5 x
Objektív átmérő: 55 mm
Generáció:
Méret: 250 x 150 x 68 mm
Súly: 1200 g
Váz anyaga: polikarbonát 
Garancia: 2 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 350 m
Felbontás: - vonal/mm
Látómező: 10 °
Látómező: 176 m (1000 m-en)
Működési idő: 40 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 800 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 2 x AA 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.