Dipol D215L 6x50 kétszemes éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

Ennek a kétszemes éjjellátónak legfontosabb tulajdonsága, hogy a gyártó valódi lézeres infravetőt épített bele. Emiatt  ez a távcső jóval messzebbre ellát (akár 400 méterre is), mint a LED-es infrával szerelt, egyébként minden másban egyező modell. Az infravető fénysugara fókuszálható, így közeli területet széles sávban éppúgy megvilágíthatunk vele, ahogy egy távoli célpontra is fókuszálhatjuk a fényét, szűk sugárban. 

A 215-ös széria idei, "friss fejlesztése" a Dipol cégnek.  A modellcsaládot - így a Dipol D215L 6x50 kétszemes éjjellátót is - a nagy felbontású Gen1+ jelerősítő, a könnyű alumíniumötvözetből készült ház, és a rendkívül fényerős objektívek jellemzik. Az eszköz detektálási távolságát 380 méterben adta meg a gyártó. A beépített lézeres infravető 300-400 méterig világítja be a teret (a sugár fókuszálható), így a teljes észlelési távolságon belül élvezheti az infra-világítás jelentette előnyöket!

A modellcsalád készülékei háromfajta objektívvel használhatók, ennek megfelelően változik a nagyítás mértéke és az eszköz más optikai tulajdonságai. A Dipol D215L 6x50 kétszemes éjjellátó 120 mm-es fókuszú objektívekkel működik. Az éjjellátót fejkosárra szerelve mindkét kezünk szabaddá válik az éjszakai tevékenységhez. 

Az új, tovább fejlesztett erősítőcső 60 vonal/mm felbontásra képes, ezért a távcsőben látott kép sokkal finomabb felbontású, mint azt az első generációs modelleknél megszokhattuk. A könnyű alumíniumöntvényből készült házat ergonomikusra alakították ki és gumi borítással látták el - mindezt a kellemes és professzionális használhatóságért.

A távcső - ebben az árkategóriában már megszokott módon - védve van a hirtelen fellépő, erős fénnyel szemben. Ennek köszönhetően nappali fényviszonyok mellett nem is kapcsolható be, ami a legbiztosabb (nappali) védelmet jelenti.

A kényelmet szolgálja, hogy mindkét szemre vonatkozóan tág határok között korrigálhatók a dioptrikus eltérések. Működését egy darab CR123 elem biztosítja, mintegy 120 órán keresztül (az infravető használata jelentősen lecsökkentheti ezt az időtartamot).

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.