Dipol D215L 4x50 kétszemes éjjellátó

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Ennek a kétszemes éjjellátónak legfontosabb tulajdonsága, hogy a gyártó valódi lézeres infravetőt épített bele. Emiatt ez a távcső jóval messzebbre ellát (akár 400 méterre is), mint a LED-es infrával szerelt, egyébként minden másban egyező modell.  

A 215-ös széria idei, "friss fejlesztése" a Dipol cégnek.  A modellcsaládot - így a Dipol D215L 4x50 kétszemes éjjellátót is - a nagy felbontású Gen1+ jelerősítő, a könnyű alumíniumötvözetből készült ház, és a rendkívül fényerős objektívek jellemzik. Az eszköz detektálási távolságát 310 méterben adta meg a gyártó. A beépített lézeres infravető 300-400 méterig világítja be a teret. Az infravető fénysugara fókuszálható, így közeli területet széles sávban éppúgy megvilágíthatunk vele, ahogy egy távoli célpontra is fókuszálhatjuk a fényét, szűk sugárban. 

A modellcsalád készülékei háromfajta objektívvel használhatók, ennek megfelelően változik a nagyítás mértéke és az eszköz más optikai tulajdonságai. A Dipol D215L 4x50 kétszemes éjjellátó 80 mm-es fókuszú objektívekkel működik. Az éjjellátót fejkossárra szerelve mindkét kezünk szabaddá válik az éjszakai tevékenységhez. 

Az új, tovább fejlesztett erősítőcső 60 vonal/mm felbontásra képes, ezért a távcsőben látott kép sokkal finomabb felbontású, mint azt az első generációs modelleknél megszokhattuk. A könnyű alumíniumöntvényből készült házat ergonomikusra alakították ki és gumi borítással látták el - mindezt a kellemes és professzionális használhatóságért.

A távcső - ebben az árkategóriában már megszokott módon - védve van a hirtelen fellépő, erős fénnyel szemben. Ennek köszönhetően nappali fényviszonyok mellett nem is kapcsolható be, ami a legbiztosabb (nappali) védelmet jelenti.

A kényelmet szolgálja, hogy mindkét szemre vonatkozóan tág határok között korrigálhatók a dioptrikus eltérések. Működését egy darab CR123 elem biztosítja, mintegy 120 órán keresztül (az infravető használata jelentősen lecsökkentheti ezt az időtartamot).

Alapadatok
Típus: Kétszemes éjjellátó 
Nagyítás: 4 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció:
Méret: 202 x 123 x 72 mm
Súly: 800 g
Váz anyaga: fém 
Garancia: 2 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 310 m
Felbontás: 60 vonal/mm
Látómező: 12 °
Látómező: 212 m (1000 m-en)
Működési idő: 120 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 810 nm
Típus: lézer 
Teljesítmény: - mW
Áramellátás: 1 x CR123 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.