Dipol D215 6x50 kétszemes éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

A 215-ös széria idei, "friss fejlesztése" a Dipol cégnek.  A modellcsaládot - így a Dipol D215 6x50 kétszemes éjjellátót is - a nagy felbontású Gen1+ jelerősítő, a könnyű alumíniumötvözetből készült ház, és a rendkívül fényerős objektívek jellemzik. Az eszköz detektálási távolságát 380 méterben adta meg a gyártó. A beépített LED-es lézervető 70-100 méterig világítja be teret.

Az infravető fénysugara fókuszálható, így közeli területet széles sávban éppúgy megvilágíthatunk vele, ahogy egy távoli célpontra is fókuszálhatjuk a fényét, szűk sugárban. 

A modellcsalád készülékei háromfajta objektívvel használhatók, ennek megfelelően változik a nagyítás mértéke és az eszköz más optikai tulajdonságai. A Dipol D215 6x50 kétszemes éjjellátó 120 mm-es fókuszú objektívekkel működik. Az éjjellátót fejkosárra szerelve mindkét kezünk szabaddá válik az éjszakai tevékenységhez. 

Az új, tovább fejlesztett erősítőcső 60 vonal/mm felbontásra képes, ezért a távcsőben látott kép sokkal finomabb felbontású, mint azt az első generációs modelleknél megszokhattuk. A könnyű alumíniumöntvényből készült házat ergonomikusra alakították ki és gumi borítással látták el - mindezt a kellemes és professzionális használhatóságért.

A távcső - ebben az árkategóriában már megszokott módon - védve van a hirtelen fellépő, erős fénnyel szemben. Ennek köszönhetően nappali fényviszonyok mellett nem is kapcsolható be, ami a legbiztosabb (nappali) védelmet jelenti.

A kényelmet szolgálja, hogy mindkét szemre vonatkozóan tág határok között korrigálhatók a dioptrikus eltérések. Működését egy darab CR123 elem biztosítja, mintegy 120 órán keresztül (az infravető használata jelentősen lecsökkentheti ezt az időtartamot).

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus: Kétszemes éjjellátó 
Nagyítás: 6 x
Objektív átmérő: 50 mm
Generáció:
Méret: 270 x 127 x 76 mm
Súly: 1150 g
Váz anyaga: fém 
Garancia: 1 év 
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 380 m
Felbontás: 60 MM vonal/mm
Látómező: 8 °
Látómező: 141 m (1000 m-en)
Működési idő: 120 óra
Közelfókusz: 10 m
Infravető
Hullámhossz: 800 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: 90 mW
Áramellátás: 1 x CR123 

Kiemelten ajánljuk

CR123 elem CR123 elem
990 Ft
Kosárba 

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.