DIPOL 850 lézeres infravető

A termék forgalmazása megszünt!

DIPOL 850 lézeres infravető a legnagyobb hatótávolságú lézeres infravetők közé tartozik, 400-500 méterre is ellátni vele! Az eszköz ütésálló. Külön előnye, hogy számos éjjellátóhoz alkalmazható kiegészítő vetőként. A 850 nanométeres hullámhosszának köszönhetően az állatok már csak nagyon kis mértékben érzékeli a fényét.

A hozzá adott két különböző felszerelési lappal egyfelől a DIPOL125  és a DIPOL216 modellekhez alkalmazható, a másik lappal a DIPOL 212 vagy ezekkel kompatibilis modellekre rögzíthető. A lapos sín segítségével más márkájú éjjellátókhoz is könnyen csatlakoztatható. 

Fokozatmentesen állítható fényerő, párhuzamosíthatóság

Az infravető fényereje fokozatmentesen állítható. Ha a felhelyezés után nem pontosan azt a területet világítja be, amit az éjjellátó készülékben látunk (nem középre világít), akkor két kis állítócsavar segítségével párhuzamosíthatjuk az infravető fénysugarát az éjjellátó hossztengelyével.  A vető fényereje is megnövekedett 100 mW-ra.

A DIPOL 850 lézeres infravető fénynyalábja precízen fókuszálható: közelebbi megfigyelésekhez széles szögre állíthatjuk a sugarat, így nagy területet világít be. Ha távolabbra nézünk és ott egy kisebb objektumot vizsgálunk, akár kis pontba is fókuszálhatjuk a fénysugarat. Fényereje fokozatmentesen szabályozható.

A DIPOL 850 lézeres infravető hatótávolsága eléri a 400-500 métert! A legerősebb infravetők közé tartozik.  Az eszköz kompatibilis mind az első, mind a második generációs éjjellátókkal, ilyen tekintetben is széles körben használható!

Figyelem! Az infravető sugárzása kis területre fókuszálva nagyon erős, ezért KÖZELRŐL belenézni szigorúan tilos, mert az maradandó szemkárosodást okozhat.

Főbb paraméterek:

Teljesítmény: 30 - 100 mW (fokozatmentesen állítható)
Hullámhossz: 850 nm
Látómező fokban:  0,1 - 7,5
Pozíció állíthatósága:  +/- 2 fok
Működési idő egy elemmel:  6 óra
Tápellátás: CR123A lítium elem (nem tartozék)
Méret: 114 x 24 x 31 mm
Súly: 75 g

Hullámhossz: 850 nm
Típus: lézer 
Min. teljesítmény: 30 mW
Max. teljesítmény: 100 mW
Áramellátás: 1xCR123 
Üzemidő (kb): 6 óra
Méret: 114x24x31 mm
Súly: 75 g

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.