Dipol 212 SL PRO 3.5x55 kétszemes éjjellátó

A termék forgalmazása megszünt!

A gyártó a DIPOL 212 SL PRO 3.5x55-ös binokuláris éjjellátóval létrehozta a legmagasabb minőséget, amit egy első generációs éjjellátóból ki lehet hozni. A többi éjjellátó közül meglepő a nagy fényerejével és a nagy látómezejével (12 fok) tűnik ki. Alkalmas eszköz vadászok, túrázók, vadőrök, természetfigyelők részére éppúgy, mint professzionális (pl. őrző-védő) feladatokat ellátó szakemberek számára is.

Az 55 mm átmérőjű lencsék 52 mm-es szabad nyílással rendelkeznek. A szemlencse is tekintélyes, 15 mm átmérőjű. A 80 mm-es fókuszú objektívek fényereje 1,6 - az eszköz nagyítása pedig 3.5-szörös. A két objektív fókusza külön állítható.

Különösen kedveltté teszi az eszközt a felhasználók körében, hogy különböző lencséket szerelhetünk rá, valamint fejkosárral is rögzíthetjük fejünkön vagy egy sisakon, így a tevékenységünk közben mindkét kezünket szabadon használhatjuk!

A DIPOL 212 SL PRO 3.5x55-ös binokuláris éjjellátó védett a hirtelen fellépő erős fény ellen, az tehát nem károsítja a műszer érzékeny elektronikáját. Az eszköz "látótávolságát" 300 méterben adja meg a gyártó.

A PRO változatba beépített lézeres vető teljesítménye jóval felülmúlja a LED-es változatét. Használata - a beépített vetőnek köszönhetően - sokkal kényelmesebb, mintha külön vetőt helyeznénk fel egy alapmodellre (ráadásul az egybeszerelt modell ára is kedvezőbb). Az infravető fénysugara fókuszálható, így közeli területet széles sávban éppúgy megvilágíthatunk vele, ahogy egy távoli célpontra is fókuszálhatjuk a fényét, szűk sugárban.

Energiaellátását mindössze 1 db ceruzaelem (AA) biztosítja, ami 120 óráig képes működtetni a készüléket - a beépített infravető használatának függvényében ez az időtartam csökkenhet! A jelentős teljesítményű  DIPOL 212 SL PRO 3.5x55-ös binokuláris éjjellátó súlya csak 750 gramm!

 

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Alapadatok
Típus: Kétszemes éjjellátó 
Nagyítás: 3.5 x
Objektív átmérő: 55 mm
Generáció:
Méret: 199 x 122 x 63 mm
Súly: 750 g
Váz anyaga: fém 
Garancia:
Hordtáska: Igen 
Műszaki jellemzők
Látótávolság: 300 m
Felbontás: - vonal/mm
Látómező: 12 °
Látómező: 212 m (1000 m-en)
Működési idő: 120 óra
Közelfókusz: 5 m
Infravető
Hullámhossz: 805 nm
Típus: LED 
Teljesítmény: 40 mW
Áramellátás: 1 x AA 

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.