H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   HU  ·  EN
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt
A koronavírus járvány miatt kollégáink és vásárlóink védelme érdekében szájmaszk használata kötelező valamint korlátozzuk a szaküzletünkben egyszerre tartózkodó vásárlók számát.

Digitális mikroszkóp asztali állványon Full HD felbontással

Digitális mikroszkóp Wifi csatlakozással, állványon
 (1)
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 1 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
19 900 Ft
Készleten

Digitális mikroszkópunk egyszerűen használható mikroszkóp, mely jó választás gyerekeknek vagy akár egyszerűbb munkára is. Wifi kapcsolatának segítségével a mikroszkóp alatt látott képet Android vagy IOS rendszerű mobiltelefonon, tableten vagy akár Windows 7/8/10 operációs rendszerű asztali számítógépen is megtekinthetjük, elmenthetjük. A mikroszkóp nagyítása 10x és 300x között változtatható. 

A mikroszkóp full HD felbontású (1920 x 1080 pixel) képek rögzítésére képes. Asztali számítógépre USB kábelen keresztül csatlakoztatható.  

A mikroszkóp egyszerű tartó állványon érkezik, melynek köszönhetően a használata és az élességállítás kényelmesebb, mint a kézben tartható modelleké. Szükség esetén a tartóállványról eltávolítható és kézből is használható. Beépített világítása 8 db leddel üzemel, fényereje négy fokozatban állítható. Használatának kényelmét a beépített akkumulátor növeli, mely USB csatlakozón keresztül tölthető.  

Legnagyobb nagyításon kb 5x8 mm látómezőt képez le, az asztali állvány tetején pedig 31x18 mm.

A Play Áruházból ingyenesen telepíthető HVCAMWiFi 2.9 verzióval próbálva kiválóan működik a kamera.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (1)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.