H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szerviz |   
Bejelentkezem
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Digitális mikroszkóp 7 colos LCD kijelzővel

03942 • Digitális mikroszkóp 7 colos LCD kijelzővel
Vezetékes távkioldóval.
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 2 év
   • Fogyasztói jótállás: 1 év
46 900 Ft
469 pont
Rendelésre

Ez a Digitális mikroszkóp 7 colos kijelzővel egyesíti magában a sztereó mikroszkópok kis közepes nagyítását, a biológiai mikroszkópok nagyobb sejtszintű használatával. Nagyon sok területen használható, ahol fontos, hogy egy kijelzőn egyszerre többen is láthassák a vizsgálat tárgyát, termék ellenőrzéseken, például elektronikai panelek rejtett hibáinak feltárásában, oktatásban, érme restauráláskor, rovar meghatározásokhoz,  vagy akár egyéb hobbi célra is alkalmas, mint például a modellezés. Biológiai vizsgálatoknál  főleg a nagyobb, nem átlátszó életformák jöhetnek számításba vizsgálatainknál Pl: vízibolha.

A 7 colos kijelző szinte egy tablet méretével büszkélkedhet így HD felbontásban is szépen kivehetőek a részletek. Ahhoz, hogy ne csupán az élőképet lássuk, be kell szereznünk egy mikro SD kártyát, amelyre a hétféle videó méretet, akár 1080 FullHD méretben is, AVI formátumban menthetjük, vagy az állóképket JPG formátumban 1.3-tól 16 megapixeles méretben.

Bár a masszív fém talpazatú, és fém mozgató mechanika jól megtartja a kijelzővel egybeépített digitális mikroszkópot, azonban nagyobb nagyításnál fogunk csak igazán örülni, hogy ehhez a mikroszkóphoz bizony távkioldó is jár! A távkioldóval nem csupán fotókat és videókat indíthatunk, hanem a logikusan felépített menübe is könnyedén navigálhatunk vele.

Ha szükséges a 7 colos kijelző a függőleges állásból majdnem vízszintes helyzetig is dönthető. Annak érdekében, hogy méréseket is végezhessünk, a csomag tartalmaz egy igen hasznos áttetsző bankkártya méretű kalibrációs kártyát, melyre többek között mikrométer beosztású skálákat rögzítettek.

Az érmék szerelmeseinek külön örömére fog szolgálni, hogy a 8 ledes fő megvilágító egységen kívül kettő darab hattyúnyakas led-mevilágítás is rendelkezésünkre áll, ezáltal szabadon irányítható fényforrásokhoz jutunk, amelyeknek a fényerejét is tetszőlegesen állíthatjuk az asztalba épített potméter állításával .

A nagy kijelző és a három megvilágítási egység tápellátására a készülékben (is) tölthető 18650 típusú elterjedt akkumulátort találunk a gyári csomag részeként, de opcionálisan külső töltővel is tölthető és könnyen pótolható akkumulátor fajta.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.