Delta Titanium 65 ED II spektív

Mikor és mennyiért szállítunk házhoz?

Delta Titanium 65 ED spektív egy igen kompakt, kimagasló minőségű, maximális fényáteresztésű, és színi hibától mentes spektív, mellyel igazi élvény a természet, a madárvilág megfigyelése. Remek távcső ez azok számára, akik a képminőség terén egyáltalán nem akarnak vagy nem tudnak kompromisszumot kötni.

A 65 mm-es frontlencse elegendő mennyiségű fényt gyűjt össze, a 15-45x között állítható nagyítás pedig mindvégig világos, tiszta képet garantál, a teljes tartományban. Az ED-optikának köszönhetően a Delta Titanium 65 ED spektív még a nagyobb nagyításokon is mentes a színi hibáktól. Előnye továbbá a torzításmentes leképezés is, illetve különösen kontrasztos és színhű képet ad a teljes nagyítási tartományban.

Kényelmes hordozhatóságán és gyors bevethetőségén túl (súlya mindössze 1350 gramm) fontos kiemelni, hogy zoom okulárja eltekerésével könnyen és fokozatmentesen változtatható a spektív nagyítása anélkül, hogy Önnek okulárt kellene cserélnie.

A távcső különösen ajánlott madarászok számára, illetve azoknak is, akik lőtéren szeretnének lövészeti eredményeket gyorsan bevethető eszközzel ellenőrizni. Az eszközhöz már állvány használatát javasoljuk (kézből használva remeg a távcsőben látott kép), amelyre a spektíven lévő szabvány fotómenettel csatlakoztathatjuk.

A Delta Titanium 65ED spektív tartozéka egy vállra akasztható hordtáska, valamint alukoffer amellyel biztonságosan és kényelmesen szállíthatja a távcsövet akár gyalogosan, akár járművel közlekedik. A frontlencsét és a zoom okulárt a tartozékként adott védősapkák óvják a sérülésektől és a szennyeződésektől, amikor nem használja a távcsövet. Opcionálisan vásárolható T2-gyűrű segítségével pedig DSLR fényképezőgépünket is csatlakoztathatjuk a távcsőhöz.

A termékre 5 év garancia vonatkozik.

Átmérő: 65 mm
Objektív típusa: Apokromatikus 
Nagyítás: 15-45 x
Látómező: 50-70 °
Látómező: 57-27 m (1000 m-en)
Közelfókusz: 4 m
Vízhatlan: Igen 
Gáztöltés: Nitrogén 
Súly: 1350 g
Hossz: 245 mm
Hordtáska: Igen 

Kiemelten ajánljuk

Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő Baader Optical Wonder optikai tisztító kendő
1 900 Ft
Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml) Baader Optical Wonder optikai tisztító folyadék (100 ml)
3 900 Ft
T2-gyűrű (Canon EOS) T2-gyűrű (Canon EOS)
4 500 Ft

Az akciós árak a főtermékkel együtt történő vásárláskor érvényesek!

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.