H-P: 9:30-17:00    Szo: ZÁRVA
  Kövessen Hűségprogram Kapcsolat Általános szerződési feltételek Szervíz |   
Bejelentkezés
Kosár
Makszutov.hu távcső és mikroszkóp bolt

Delta Titanium 6-24x42 céltávcső

Delta Titanium 6-24x42 céltávcső
Jótállás:
   • Gyártói garancia: 3 év
   • Fogyasztói jótállás: 2 év
148 800 Ft
1-3 napon belül

Kis mérete és súlya miatt a széles nagyítástartományt átfogó Delta Titanium 6-24x42 céltávcsövet elsősorban sportlövészeknek ajánljuk, ideális választás légfegyverekhez. De hobbi vadászoknak sem fog csalódást okozni ez a kiváló ár/érték arányú céltávcső. Ha a Delta Titanium sorozat modelljeit választja biztosan nem kell kompromisszumot kötnie sem az optikai, sem a mechanikai minőség terén.

A japán gyártmányú fegyvertávcső optikai teljesítménye tiszteletet parancsoló: a precízen megmunkált akromatikus optikai elemek valamennyi felülete többszörös tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott, így a fényáteresztés egészen kiváló, a teljes optikai rendszerben 90% felett van. Elmondhatjuk, hogy a Titanium sorozat modelljei még sötétben sem hagyják cserben gazdájukat. A belső párásodástól nitrogén gáz töltés védi. A céltávcső 3 méter mélységig vízálló.

Az egyetlen öntvényből készült 25.4 mm átmérőjű tubus alumínium, réz és acél erős ötvözete, lőállósága 5000 J. A kellő szorosságú variábelezhetőségének köszönhetően a céltávcső parallaxisállítása versenytársaihoz képest kimagasló, így jól használható nagy nagyításokon is. További egyedülálló tulajdonsága, hogy más gyártók modelljeitől eltérően az irányzék mérete variábelezéskor nem növekszik. Megvilágítás nélküli Mildot irányzékkal rendelkezik.

A céltávcsőre 3 éves garanciát nyújt a gyártó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 42 mm
Nagyítás: 6-24 x
Betekintési távolság: 95-80 mm
Látómező: 3 - 0.8 °
Látómező: 51 - 13 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: Mildot 
Világítópont: Nem 
Tubus méret:
Súly: 502 g
Hossz: 354 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Szürkületi érték: 16 - 32 
Műkődési hőmérséklet: - 20 °C - + 70 °C 
Lőállóság: 5000 J
0
Egy pillanat! 
Adhatunk Önnek kedvezményt?
Az email címem:
IGEN, szeretnék kedvezményt kapni.
NEM, köszönöm.