Delta Titanium 2.5-16x50 céltávcső

A termék forgalmazása megszünt!

A Delta Titanium 2.5-16x50 céltávcsövet olyan vadászoknak ajánljuk, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni sem az optikai, sem a mechanikai minőség terén. A széles tartományban változtatható nagyítás cserkelésre és lesvadászatra egyaránt alkalmassá teszi. Az extrém szürkületi értéke miatt éjszakai vadászatra is bátran ajánlható.

A japán gyártmányú fegyvertávcső optikai teljesítménye tiszteletet parancsoló: a precízen megmunkált akromatikus optikai elemek valamennyi felülete többszörös tükröződéscsökkentő bevonattal ellátott, így a fényáteresztés egészen kiváló, a teljes optikai rendszerben 90% felett van. Hozzávéve ehhez a kiugróan magas szürkületi értéket, elmondhatjuk, hogy a Titanium sorozat modelljei sötétben sem hagyják cserben gazdájukat. A belső párásodástól nitrogén gáz töltés védi.

Az egyetlen öntvényből készült 30mm átmérőjű tubus alumínium, réz és acél erős ötvözete, lőállósága 5200 J. A kellő szorosságú variábelezhetőségének köszönhetően a céltávcső parallaxisállítása versenytársaihoz képest kimagasló. A német 4A típusú szálkereszt fényereje változtatható, így a megvilágítást a környezeti fényviszonyokhoz állíthatjuk. További egyedülálló tulajdonsága, hogy más gyártók modelljeitől eltérően a megvilágítópont mérete variábelezéskor nem növekszik.

Erre a kiváló céltávcsőre 10 éves garanciát nyújt a gyártó.

Csomag árak
Vásárlói vélemények (0)
Adatlap
Galéria
Átmérő: 50 mm
Nagyítás: 2.5-16 x
Betekintési távolság: 82 mm
Látómező: 7 - 1.2 °
Látómező: 125 - 25 m (1000 m-en)
Szálkereszt típusa: A) 4A B) 2D 
Világítópont: Igen 
Tubus méret: 30 mm 
Súly: 620 g
Hossz: 335 mm
Gáztöltés: Nitrogén 
Garancia: 10 év 
Szürkületi érték: 11.2 - 28.3 
Műkődési hőmérséklet: - 20 °C - + 70 °C 
Lőállóság: 5200 J
Infravető
Hullámhossz: - nm
Típus:
Látótávolság: - m
Felbontás: - vonal/mm

Egy pillanat!

Adhatunk Önnek kedvezményt?

IGEN,
szeretnék kedvezményt kapni.
NEM,
nincs szükségem kedvezményre.